Wil jij grote zeeforellen vangen – Dit is je kans! – Cinnetic Zeeforel Cup 2020

12/08/2020
Wil jij grote zeeforellen vangen – Dit is je kans! – Cinnetic Zeeforel Cup 2020

De compleet nieuwe groepsreis van Visreis.nl. Wil jij ook eens een keer gericht op zeeforel vissen en kans maken op een serieus formaat? Dan is dit de beste optie van dit jaar. Van zaterdag 7 t/m 14 november 2020 op het Deense eiland Moen organiseert Visreis.nl een exclusieve groepsreis voor minimaal 8 en maximaal 11 deelnemers.

En je hoeft er alleen maar heen te rijden en je hengels, waadpak en waadstok mee te nemen. De rest is allemaal voorzien. Eten, drinken, vergunning, verblijf en lokale tips, tricks en stekken. Je hebt 2 of 3 keer corvee in de week en voor de rest is het vissen, vissen en vissen.

Een van de mooiste plekken in Europa.

Het Deense eiland Møn, midden in de Oostzee, is beslist een van de mooiste plekken van Europa. Alle Deense landschappen zijn er vlakbij elkaar te vinden: akkers en moerassen, rietvelden en strandweiden, zandstranden en beukenbossen – en natuurlijk ook de imposante krijtrotsen aan de noordoostkant die als topstekken voor zeeforel wereldberoemd zijn geworden.

Wil jij dit meemaken?

Droom je al lang van een grote zeeforel, dan moet je hier zijn. Vissen van meer dan 50 cm zijn hier meer regel dan uitzondering, en bij onze testtrip vingen we meerdere vijftigers, met een vis van 75 cm/5-6 kilogram als topper. Check onderstaande video om te zien hoe de ‘snoek-zeeforel battle’ verliep tussen Roofmeister en Visreis.nl afgelopen oktober.

Bij 11 deelnemers bedraagt de prijs 495,- euro per persoon en maak je ook nog eens kans op schitterende hengels en molens van Cinnetic voor de grootste zeeforellen. Kijk HIER voor meer informatie  en zorg dat je je op tijd inschrijft want met maximaal 11 plaatsen zal het waarschijnlijk snel vol zijn.

Hier maak je kans op heuse recordforellen!

Dit is de perfecte week om alle Corona kriebels van je af te vissen en een serieuze poging te wagen om je PR zeeforel bij te stellen. Deze visreis is bestemd voor actieve roofvissers die het leuk vinden om kennis en ervaring met elkaar te delen, kunnen genieten van een dag hard werken en soms met geen en soms met 5 zeeforellen op de camera terug komen. Alles is hier mogelijk. En met de persoonlijke begeleiding van Joris Nieuwenhoff van Visreis.nl en zijn beroemde kookkunsten wordt dit een gegarandeerd succes.

Coronavirus nieuws van Visreis.nl | Beet Magazine