10 manieren om je vismaat te slim af te zijn

08/10/2019
10 manieren om je vismaat te slim af te zijn

Vismaten zijn vrinden voor het leven, op en langs het water wordt alles gedeeld. Niets dan vriendschappen die gekoesterd moeten worden. Toch kunnen vismaten het bloed onder je nagels vandaan halen. Hiero 10 tips om ze te slim af te zijn…

Door Team Roofmeister

 

1> Bikiniwedstrijd

Alstie een keer alleen gaat vissen, hem voorzien van allerlei valse informatie, zoals ‘Pak dat slootje daaro, is nu een bikiniwedstrijd gaande’. Blijkt dan natuurlijk een goor modderpoeltje te zijn bij een homo-ontmoetingsplek. Of ‘Niet dat ene watertje pakken van mij, die 50’er baarzen schijnen Aids te hebben’.

 

2> Hoppetee, zo ’t water in

Vangt hij veul meer dan jij, gewoon zeggen dat je hem even de tijd geeft om zijn zelfvertrouwen terug te winnen. Blijft het die dag zo dan is het wettelijk toegestaan om hem in het water te duwen.

3> Cruciale info achterhouden

Merk je dat je vismaat cruciale informatie achterhoudt, ga dan met zijn vrouw, vriendin of beiden op vakantie, dat zal ‘m leren.

Lekker maat, scheur jij op je gemak even de rugvin van mijn fish of a life time.

Heerlijk toch als je vismaat jou je vangsten gunt 🙂

4> Gebiedsverbod

Zegt je vismaat opeens een keer af omdat hij gaat karpervissen die keer, verbreek dan al het contact. Wis zijn appies, telefoonnummer, etc. Vraag bij de politie een gebiedsverbod voor hem aan.

 

5> Roofmeister knokploeg

Liegt ie over de afmetingen van zijn gevangen vissen? Meld dit dan bij ons. Roofmeister heeft inmiddels een knokploeg op de been en wij zijn niet gediend van dit soort strapatsen. Bel 0909-6006 (€50,- per min.)

6> Klein meetlint

Je kent het allemaal wel. Je vismaat pakt een grote bak en kan er maar niet over ophouden. Om gek van te worden. Een gepaste straf is om zijn meetlint te vervangen door een andere, maar met foutieve centimetermaten. Snappie m?

Brood, daar zit wat in 😉

 

 

7> Maden in zijn lunchbox

Is je vismaat er zo een dat ie altijd volop sappige dingen meeneemt, maar die alleen maar in zijn eigen melis loopt te duwen? Gooi dan in de ochtend, op een onbewaakt ogenblik, een bak maden in zijn lunchbakkie.

8> Juridisch

Stel je hebt er een dikke bak aan en je maat blundert bij het landen van deze fish of a life time. Eis dan al zijn visspullen op. Je staat volledig in je recht. Neem contact op met onze juridische afdeling, Moskovitz@roofmeister.nl.

Niks mis met een stoere high five, misschien nog een mannelijk knuffel, maar daarna worden er grenzen overschreden…

 

9> #METOO

Is je vismaat handtastelijk, gaat ie verder dan een high five bij een mooie vangst. Zet dan zijn lelijke kop op social media met #metoo.

Soms kunnen zelfs de meest hechte vismaatschappen op hun einde lopen.

10> Kinky feesten

Sta je bij een groepje vissers en merk je dat je maat je heel de tijd in de zeik zit te nemen. Stop dan stiekem zo’n SM beulskap in zijn vistas. Haal hem er opzichtig uit en zeg: “Yo maat, WTF man! Ik weet dat je naar kinky feesten gaat enzo, maar waarom zit dit tussen je visspullen.”