9 aanbiedingen bij Hengeldiscount die je gezien moet hebben.

10/07/2019
9 aanbiedingen bij Hengeldiscount die je gezien moet hebben.

De Hengeldiscount te Oldemarkt is wat je noemt een echte roofvisspeciaalzaak met niet alleen vrijwel alle grote merken vertegenwoordigd, maar ook exclusief en moeilijk te verkrijgen kunstaas uit het buitenland. Natuurlijk ook genoeg interessante aanbiedingen. Klik HIER voor het volledige assortiment van Hengeldiscount.

 


 

Aanbieding 1> Airrus hengels

Prachtige hengels van ultra light voor forel, baars en snoekbaars tot baitcasters, zee- en meervalhengels! De nano techniek met vlechtwerk omwonden en super epoxie zette de largemouth bass visserij op z’n kop en deden Boyd Ducket drie keer de landstitel winnen, gevoelig tot het uiterste. Sterk als een beer en een carbon handvat met megaphone effect hebben ervoor gezorgd dat deze hengels aardig wat prijzen hebben gewonnen! Bestel HIER.

 


Aanbieding 2> Clatter Tadpolly

De Clatter Tadpolly heeft een wijd uitslaande actie pal onder het wateroppervlak en imiteert een prooivis in moeilijkheden. Naast de schitterende actie heeft de Clatter Tadpolly ook nog een hoge, luide ratel die keiharde aanbeten uitlokt van agressieve roofvis! Zowel werpend als trollend is dit hét polderkunstaas dat niet mag ontbreken in je viskist, perfect voor baars, roofblei & snoek! Bestel HIER.

 


Aanbieding 3> Fox Rage Critter

De Fox Rage Critter is de perfecte kreeftimitatie. Super realistisch door zijn scharen, pootjes en tentakels die tevens voor extra trillingen zorgen.  Vis ze op een jigkop, wiervrijE Texas style of op de Carolina Rig. Bestel HIER.

 


Aanbieding 4> Mann’s Reel ‘N Shad

De Mann’s Reel ‘N Shad heeft alle aantrekkelijke bewegingen van een aasvis, deze shad maakt het gemakkelijker dan ooit om baars en snoek te verleiden tot bijten. Ontworpen met een gleuf in het midden die water door het lichaam laat stromen en hierdoor de verleidelijke actie krijgt! Bestel HIER.

 


Aanbieding 5> Smackbait

Onze Crazy Summer Deals komen eraan! Hier is er alvast één: de Pre-Rigged Smackbaits. De Smackbait is een hand gegoten softbait met 3D print. Ze worden gemaakt door een kleinfamilie bedrijf waar ze gelijk getest en gecontroleerd worden. En dat merk je met vissen aan alles, qua actie en levensechte uitstraling. Deze rigged versie is voorzien van een 11 grams loodkop met vlijmscherpe haak. De haak heeft een speciale bocht voor een nog betere inhaking! Bestel HIER.

 


Aanbieding 6> Spro Kaminari Pike

De Spro Kaminari Pike is een tweedelige snoekimitatie met een duidelijke ratel die je al vanaf ver hoort. Snoek eet graag snoek. Niemand houdt immers van onnodige concurrentie! De Kaminari loopt werpend tot 2,5 meter en trollend tot wel 7 meter diep, dit maakt hem ideaal voor het trollen op onze rivieren en op de grote grindgaten. Ook een goede meervalplug naar verluid! Bestel HIER.

 


Aanbieding 7> Gene Larew Ned Rig Inchworm

De Gene Larew Ned Rig Inchworm is speciaal ontwikkeld om op ultra lichte loodkopjes te vissen. Door de 3 “markeringen” op de rug is deze worm heel makkelijk in te korten, hierdoor heb je altijd de juiste maat shad/worm bij je! Speciale inkeping in de rug om weedless te gebruiken! De ribbels op de body zorgen voor extra trillingen onder water. Tevens te gebruiken voor de Carolina rig en dropshot, maar vergeet ook de zeebaars zeker niet! Bestel HIER.

 


Aanbieding 8> Rapala BX Waking Minnow

De Rapala BX Waking Minnow heeft een flankende actie vlak onder het wateroppervlak. Hij kan ook met lagere snelheden worden binnengevist, hij blijft de perfecte imitatie van een gewonde prooivis geven. Zijn drie vlijmscherpe haken garanderen een goede inhaking. Ook bij knalharde aanbeten zoals we die van de roofblei en de zeebaars gewend zijn! Bestel HIER.

 


Aanbieding 9> Liploze Crankbait

Deze Liploze Crankbait is doeltreffend op zowel het zoute water als het zoute water. Door de speciale vorm van zijn body geeft deze crankbait trillingen af waar geen roofvis omheen kan! Voorzien van een duidelijke ratel, waardoor hij ook geliefd is bij roofbleivissers. Bestel HIER.