Bellyboats voor iedereen!

04/05/2022
Bellyboats voor iedereen!

Of je nou een beginnend bellyboat visser bent of een ervaren, bij Hart weet je zeker dat er een voor jou tussen zit. Of je gewoon simpel van A naar B wilt zonder poespas of staand wilt vissen, er is een uitvoering voor jou. Hart heeft bellyboats voor iedereen en laten ze nu net bij Hengelsport Wesdijk in de aanbieding zijn!

 

Simpel maar functioneel> Hart Sikkario Hybrid

De Hart Sikkario Hybrid Bellyboat is volledig gemaakt van 1000D polyester gecoat met thermisch gebonden PVC en heeft versterkte afdichtingen. Het design is simpel zonder al teveel poespas en deze belly is gemaakt om te doen wat een normale bellyboat hoort te doen: jou veilig drijvend houden.

De Hart Sikkario Hybrid is eenvoudig maar meer heb je soms ook niet nodig.

Met aan beide kanten ruime opberg vakken kun je ook nog eens je proviand kwijt en wat bakjes met kunstaas. Zo kun jij lekker een hele dag op pad! Ook zitten er draagriemen onderaan de bellyboat zodat je hem op het land ook makkelijker van A naar B kunt sjouwen. Wanneer je de belly aanschaft, wordt deze ook nog eens geleverd met pomp en handige draagtas! Check hem nu HIER in de aanbieding bij Wesdijk Hengelsport!

 

Flitsende camouflage> Hart the Guardian

The Guardian is een wat luxere uitvoering dan de Sikkario, The Guardian is de allernieuwste bellyboat onder de toppers van het Spaanse Hart. Deze extra sterke uitgevoerde dubbelwandige PVC bellyboat is van hoogwaardige kwaliteit. Hij is voorzien van peddels, stabilisatiebalk en 2 ruime waterdichte tassen.

Door zijn kiel lig je beter in het water en de stabilisatie balk is handig om vis op te leggen!

De drijvers van de Guardian hebben een doorsnede van maar liefst 35 cm. Deze gecamoufleerde boot ligt door zijn kiel en grote drijvers zeer stabiel in het water en brengt jou met gemak naar de plek waar de vis zit! Check hem nu HIER in de aanbieding bij Hengelsport Wesdijk.

 

Staan op je belly> Hart Slider

De Hart Float Tube Slider is uniek in zijn soort. Deze bijna vierkante hybrid bellyboat is gemaakt om staand je vis af te drillen. Voor wie dit aandurft, zal deze belly een nieuwe dimensie aan je visserij toevoegen.

Je kunt er gewoon op staan!

Met zijn 1.2 mm dikke dubbelwandige pvc tubes voorzien van veiligheidsventielen en drie verschillende luchtkamers, heeft de Hart Slider een bijzonder goed drijfvermogen. Deze bellyboat is bijzonder stabiel voor zijn uiterlijk en is bovendien ook nog voorzien van peddels. Ook deze is afgeprijsd bij Hengelsport Wesdijk dus check hem HIER.

 

Hart heeft dus bellyboats voor iedereen. Zeker nu ze in de aanbieding zijn bij Hengelsport Wesdijk is er rede genoeg om je nog even extra voor te bereiden op het nieuwe seizoen!