De gesloten tijd, wat nu? – met Simon Torenbeek – Twee PR’s

10/04/2019
De gesloten tijd, wat nu? – met Simon Torenbeek – Twee PR’s

Het is zover, die vervloekte gesloten tijd is begonnen… Voor sommigen staat de tijd stil, anderen gaan door op hun manier of vinden alternatieven.  In ‘De gesloten tijd, wat nu?’ stellen we cracks een aantal vragen over het afgelopen seizoen, maar ook wat de plannen zijn voor het nieuwe seizoen. We trappen af met roofvisspecialist  Simon Torenbeek van Berkley, Abu Garcia en Svartzonker.

Door Team Roofmeister

 

Hoe was het seizoen 2018/2019 voor jou?

Ik heb voor mijn doen echt een top seizoen gedraaid! In de zomer heb ik werk gemaakt van de Nederlandse meervallen, uiteindelijk met succes. Afgelopen winter ving ik op de dag na mijn verjaardag een nieuw PR snoekbaars van 91 cm en in het laatste weekend van het seizoen nog eens een PR snoek. Tussendoor allerlei leuke avonturen beleefd met vrienden en de nodige mooie vissen weten te vangen. En niet te vergeten mijn carrière switch 😊 (red: In april is Simon begonnen als productmanager bij Abu Garcia, Berkley en Svartzonker) Als het volgende seizoen weer zo gaat lopen, teken ik er voor!

Op de valreep, voor dat de gesloten tijd begon, wist Simon zijn nieuwe PR snoek te vangen.

 

Nu gesloten tijd, hoe kom jij deze tijd door?

Niet zo lastig, met wormen achter de meerval aan. Daarnaast stap ik volgende week in het vliegtuig naar Ierland voor een weekje snoeken, ook heel veel zin in! In mei zal ik voor mijn werk twee weekjes naar de andere kant van de wereld vliegen en dan gaat het seizoen alweer open. Yes!

2018/2019 was het ook baarzenbal voor Simon.

 

Al plannen voor de opening op die laatste zaterdag van mei?

De afgelopen jaren ben ik mijn seizoen altijd op de rivier begonnen met de boot. Lekker allround achter de snoekbaars, baars, snoek en roofblei aan. Ongedwongen een beetje werpen, verticalen en trollen, gewoon weer lekker vis vangen op kunstaas!

 Een seizoen om van te snoepen!

Zijn er doelstellingen voor 2019/2020?

Voornaamste doel moet altijd zijn: lol hebben en van het vissen met je vrienden genieten. Een klein doeltje wat ik in mijn achterhoofd heb zitten is om een meerval vanuit de bellyboat te vangen. Geen hard doel, maar wel iets waar ik een beetje van droom 😊

In 2019/2020 een PR baars Simon?

Wist je dat Simon ook super toffe video’s maakt over het roofvissen? Bekijk ze HIER! Vergeet ook niet om een kijkje te nemen op zijn FACEBOOK en INSTAGRAM voor super vette foto’s. 

Dit was de eerste ‘De gesloten tijd, wat nu?’ , de volgende keer is Hilco van Nuil aan de beurt.