De hele week BLACK FRIDAY bij Het Loze Vissertje – 21% KORTING

19/11/2020
De hele week BLACK FRIDAY bij Het Loze Vissertje – 21% KORTING

Niet één dag en dus alleen de vrijdag, maar bij Het Loze Vissertje kleuren ze de hele week donker zwart, oftewel 20 November tot 29 November. En met niet zomaar een korting, maar een voordeel van 21% korting (uitgezonderd actieprijzen). 

Alle producten die deelnemen aan de Black Friday Week Special van Het Loze Vissertje staan al in vermindering op de website ( vanaf 20/11 tot 29/11). Je kunt dus direct je prijsvoordeel zien en bestellen. De Website draait momenteel op meer dan 20.000 verschillende artikelen en er komen er dagelijks nog meer bij!

 

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Je kunt op de normale manier je bestelling plaatsen zoals je bij Het Loze Vissertje gewend bent. Alleen zullen de prijzen al in korting staan en hoef je geen kortingscode in te vullen op de site om je  korting mis te lopen! Je kunt met verschillende betaalmethodes afrekenen op hun beveiligde betaalpagina.

Nog even dit:

– Je hebtrecht op GRATIS levering aan huis vanaf een aankoopbedrag van 50 euro op de webshop.
– De levering van je bestelling wordt meestal binnen de 2 à 3 werkdagen verwerkt.
– Wegens de drukte van BLACK FRIDAY kan de leveringstermijn overschreden worden. De toename van online aankopen is ook bij de transportdiensten te voelen. Dus wees gerust, je bestelling zal goed aankomen.
– Het Loze Vissertje beschikt over een deskundig en groot ervaren team die je bestelling tijdig en snel zal verwerken. Heb je vragen bij een bestelling dan kun je Het Loze Vissertje telefonisch, per mail of per chat bereiken.
– Het Loze Vissertje raadt je aan  om al je gegevens correct in te vullen: adres, telefoon, email. Zodat de bestelling juist afgehandeld kan worden.
– Je kunt ook de bestelling ook af komen halen in de winkel.  Dat kan enkel op vrijdag & zaterdag van 13u00 tot en met 16u00.