De ultralight toppertjes van HART

09/09/2022
De ultralight toppertjes van HART

Ultralight vissen kan geweldige sport geven. Zeker vanaf de kant kun je flink lol beleven aan extreem licht materiaal. Zelfs een kleine baars zal dan nog een gevecht geven. Met deze ultralight toppertjes van Hart kun jij met een gerust hart op pad.

 

HART> Toro Rock & Street

HART is natuurlijk van origine het meest gericht op de zoutwater visserij. Echter hebben ze ook prima hengeltjes voor het zoete water. De HART Toro Rock & Street is er hier een van. Een zachte prijs en er is grote lol mee te beleven door het lichte werpgewicht.

De Toro Rock & Street is met een werpgewicht van 1-7 gram een ware ultralight hengel.

De Hart Toro Rock & Street is een ultra light hengel met een werpgewicht van 1-7 gram, speciaal ontworpen voor de liefhebbers van de aller lichtste visserij. Deze Toro Rock & Street is afgebouwd met Fuji K geleide ogen en een Fuji VSS reelhouder. Check hem nu HIER.

 

HART> Bloody RS

De Hart Bloody RS is de vervanger van de populaire Absolute Rock & Street serie. In een nieuw jasje en onder de naam Bloody, maar net zo strak, licht en extreem gevoelig. Deze hoogwaardige Ultra Light hengel is een lust voor het oog en geeft alles perfect door.

Een iets hoger segment dan de Rock & Street serie, dus net iets gevoeliger!

Deze hengel heeft een lengte van 224 cm en een werpgewicht van wederom 1-7 gram. Hiermee kun je echt het lichtste van het lichtste comfortabel binnen vissen. Vissen met een spinner in de polder is bijvoorbeeld nog nooit zo leuk geweest! Check dit ultralight toppertje van HART nu HIER.

 

HART> Bloody IKA UL Spin

De Hart Bloody Ika UL Spin is een uiterst fijne hengel voor de lichte visserij op zee of natuurlijk zoet water met kunstaas zoals softbaits of kant en klare combo’s tot 12 gram. Met zijn versneden top voel je alles dat er gebeurt tot in het handvat. De Hart Bloody Ika Spin is zo licht in eigen gewicht (125 gram) dat hij zo uit je handen waait. Echte hengelsport dus!

Een net wat zwaardere UL hengel, ontworpen voor het zoute water, maar waarom niet ook voor zoet water?

Deze hengel heeft een werpgewicht van 2-12 gram, dus net wat zwaarder dan de andere twee hengels. Met zijn lengte van 247 cm is het een echte hengel om lekker mee te smijten! Check deze hengel nu HIER.

 

Deze ultralight toppertjes van HART zullen je zeker plezier geven als je gaat vissen op baars, snoek of snoekbaars. Ga bijvoorbeeld eens een dagje de polder in met een mini spinner en zie hoeveel vis je kunt vangen!