Wie durft er met oppervlakte kunstaas te vissen? De Whopper Plopper 60

04/10/2020
Wie durft er met oppervlakte kunstaas te vissen? De Whopper Plopper 60

Na lang wachten is er nu ook een mini versie van de Whopper Plopper, de Whopper Plopper 60! Deze topwater staat wereldwijd al bekend als één van het best vangende topwaters/ stukken oppervlakte kunstaas. De Whopper Plopper wordt werkelijk voor elke denkbare roofvis gebruikt. Van baars, roofblei en snoek tot exotische vissoorten zoals de peacock bass en tarpon!

Veel naar gevraagd, River2Sea draait… De Whopper Plopper 60.

De nieuw verschenen Whopper Plopper 60 is 6 cm lang en weegt 6 gram. De perfecte maat voor de finesse visserij met oppervlakte kunstaas. Deze kleinere versie heeft een lang stadium van ontwikkeling en testen ondergaan en het resultaat mag er zijn. Check alleen de de bekende Whopper Plopper staart… bij de 6 cm versie is deze van een iets ander materiaal gemaakt.

Tal van attractieve kleuren beschikbaar.

 

 

Check onderstaande video en zie hoe een Franse visser grote kopvoorn vangt met de Whopper Plopper 60. Weet dat de kopvoorn heel lastig kan zijn om te triggeren…

Daarnaast heeft de 6 cm variant, net als de Whopper Plopper 75 en 110, een zogenaamde “concaved tail”. Dit ontwerp houdt het wier/planten uit de roterende staart. Let wel op dat de Whopper Plopper 60, net als ander ultralicht/finesse kunstaas, gevist dient te worden met een lichte leader en subtiel naar binnen gedraaid dient te worden.

Een welkome uitbreiding van de Whopper Plopper familie 😉

 

Zolang de waterplanten nog aanwezig zijn en dat duurt nog wel even gelukkig, kan de Whopper Plopper 60 een regelrecht succes zijn. Niet alleen qua vangsten, maar de aanbeten alleen al zijn breathtaking 🙂 TIP: Ga alvast een sessie vissen in de polder met deze top topwater… Slecht voor je rikketik 😛 HIER kun je de Whopper Plopper 60 bestellen.