Nieuw bij Wout van Leeuwen – Van Sinking Slider tot ieniemie krabbetjes

10/04/2019
Nieuw bij Wout van Leeuwen – Van Sinking Slider tot ieniemie krabbetjes

Bij Wout van Leeuwen in Vlaardingen zitten ze bepaald niet stil en volgen ze de ontwikkelingen op de voet. Van de Carolina rig tot wacky vissen, van jerkbaiten tot grote spinnerbaits, bij Wout kennen ze de technieken door en door en hebben ze de juiste kwaliteitsproducten. Check deze supervette hardbaits van DUO Realis, Tackle House en Molix en die ingenieuze softbait-krabbetjes van Nikko… 

 

Tussen het Wout ( 😛 ) van hengels een gigantisch assortiment aan exclusief kunstaas. Roofvisspecialist Carl Greve leidt ons rond…

 

Mooi voor het Oostvoornse Meer

De Realis Rozante 63SP is de eerste van het speciale merk uit de Realis-serie “Grade-A”. Het vette lichaam is uitgerust met een magnetic weight transfer system voor perfecte werpeigenschappen voor kantvissers, zelfs onder lastige omstandigheden. Ondanks de kleine lichaamsgrootte (63 mm) kunnen sportvissers op deze manier gebruik maken van dit finesse aas.

Wellicht dè killer voor het Oostvoornse Meer.

Dit aasje kent zeer veel verschillende soorten acties, mits op verschillende manieren gevist natuurlijk. Je kunt het twitchen of zelfs shakend vissen maar natuurlijk ook gewoon met een steady retrieve. Multifunctioneel dus en geschikt voor nagenoeg iedere rover in ons lage landje. Een killer voor forel op het Oostvoornse Meer. Bestel hem HIER.

Check die details. Wowww!

Top water beauty

De WTD 90T is een kleine topwater plug met walking the dog actie. Het is ontstaan ​​uit een samenwerking tussen Molix en Jack Fin, dankzij de ervaring die is opgedaan met het grotere model , namelijk de 15 cm (WTD 150T). Ook in dit geval werd het aas aanvankelijk met de hand gemaakt. Later werd het industrieel ontwikkeld met respect voor het originele ontwerp.

Ideaal voor onze zoetwatertarpon, de roofblei.

Het heeft een traditionele actie, maar met een nieuwe bewegingsvrijheid en een typische actie van een pencil, waardoor vele aanpassingen wat betreft inhalen mogelijk zijn. Belangrijke details, zoals de schubben in reliëf, en een full wire bait maken het een betrouwbaar en krachtig aas voor verschillende roofdieren zoals zeebaars, roofblei en andere pelagische vissen. Klik HIER.

Molix staat bekend om haar bizar gedetailleerde hardbaits.

 

Krabbetjes

Nikko’s nieuwe Super Little Crab heeft een lengte van 2.5cm, is geïnjecteerd met echte krab geur en is gemaakt van zacht drijvend materiaal. De pootjes en scharen zullen opstaan ​​in een verdedigende positie en ze bewegen met de geringste beweging waardoor de aanbeten gemakkelijker komen.

In de Europoort azen zeebaarzen met name op krabbetjes. 1 en 1 is 2 😉

De super little crabs zijn extreem duurzaam en zullen bestand zijn tegen grootschalig misbruik. Gemakkelijk te vissen en zeer geschikt voor bodemvissen, jigging, onder dobbers, slepend over zandvlaktes en zelfs in de oppervlakte. Klik HIER.

Geïnjecteerd met echte krabbengeur.

 

Subwalker

De Tackle House Contact Feed sinking slider is een hardbait die net onder het oppervlakte blijft. Dit zeer gemakkelijk te vissen aasje beweegt bij normaal binnendraaien al fantastisch, en dat uit zich in een mooie lange s-vorm achtige beweging. Het enige wat je te doen staat is het regelmatig versnellen van dit aas om zelfs de meest doorgewinterde rover te triggeren tot een aanbeet.

Onweerstaanbaar net onder het oppervlak.

Met een gewicht van 18 gram en een lengte van slechts 8.5 cm is aas met groot gemak ver te werpen, zelfs met tegenwind. De twee owner dreggen zorgen ervoor dat zelfs bij de minste aanraking al goed gehaakt word. De perfecte afwerking maakt dit aasje compleet. Klik HIER.

Zie dat bizarre kleurenverloop. Een van Carls lievelingetjes…

Natuurlijk kun je zelf ook rondkijken in de winkel te Vlaardingen of in de WEBSHOP. Een walhalla voor de kunstaasfreaks.