Deeper Pro+ met GRATIS accessoires TWV €50,- – KERST-actie

19/12/2018
Deeper Pro+ met GRATIS accessoires TWV €50,- – KERST-actie

De Deeper Pro+ is wat je noemt een echte verrijking voor de moderne roofvisser, zowel de bootvisser als ook de kantvisser. Twijfelde jij nog, dan is dit hét moment om de aanschaf van deze revolutionaire fishfinder te heroverwegen. Koop je nu een Deeper Smart Sonar systeem dan krijg je er nu niet een, niet twee, maar liefst drie GRATIS artikelen bij met een totale extra waarde van €50,-!

Is er nog een plekje onder de Kerstboom, overweeg dan meteen de nieuwe cadeaudeal van Deeper. Het Deeper Kerstpakket  bestaat uit de compacte fishfinder + gratis visaccessoires, te weten een Deeper Night Cover, een Deeper Smartphone Mount en de Gerber Dime 12-Tool Multiplier. Dit alles voor slechts €239,-!

Check dit Deeper Kerstpakket met maar liefst €50,- GRATIS accessoires. 

DEEPER SMARTPHONE MOUNT

Deze houder voor je smartphone past perfect op alle soorten hengels. Het is een klein stukje siliconen met vier oranje, plastic haken die voldoende steun geven zodat je met een gerust hart je hengel uit kunt werpen.

DEEPER NIGHT COVER Verlies de Deeper nooit meer uit het oog met de speciale ‘Night Cover’! Wel zo fijn als je een avondje dood aasvissen op het programma hebt staan of je zit snoekbaars in het donker achterna. 

GERBER DIME 12-TOOL MULTIPLIER

Haak in je vinger, biertje openen of je schaartje kwijt?  Met deze 12-delige multi-tool die dankzij het kleine formaat met gemak in je zakken past ben je als visser overal op voorbereid. 

Klik HIER voor meer informatie. Klik HIER voor verkooppunten en profiteer van deze unieke Kerstaanbieding.