***DROOM VANGST*** MEGA zeebaars voor Endri Hagens

26/09/2020
***DROOM VANGST*** MEGA zeebaars voor Endri Hagens

Endri Hagens, wat een man is dat! Als er iemand grenzeloos roofvisfanatic is, dan is het Endri wel. Voor velen al een bekende op social media met praatjes voor tien en ook steeds mooiere vangsten. Onlangs spande hij de kroon en verbaasde hij vriend en vijand met een MEGA zeebaars!

Door Endri Hagens

Het was zaterdagavond toen ik eigenlijk uit het niets met een paar maatjes ging zeebaarzen. Dat besluit kwam op het moment dat ik aan het snoekbaarzen was. Enfin, snel naar huis voor andere spullen en hop… al snel waren we op weg naar de eerste stek. Zou ik mijn allereerste zeebaars vangen?

Hij moest het shadje sowieso hebben. Check die enorme bek! Wat een dril, wat een vis, wat een avond!!!

Qua visserij had ik het spelletje al redelijk snel onder de knie. Eigenlijk is het niet heel anders dan het vissen op snoekbaars. Zo wierp ik met een 10 grams loodkopje met een 7 cm shad een Westin T&C hengel met een werpgewicht tot 22 gram. Het resultaat liet niet lang op zich wachten.

Volgens ons is de vis nog langer dan 80 cm Endri. Misschien wel 81 of 82cm, check de onderste punt van zijn staart. Of zien wij het verkeerd?

Eerst dacht ik dat ik vast zat, maar opeens begon het te zwemmen. Dat was het begin van een waanzinnige dril. Ongelooflijk hoe sterk die beesten zijn. Het duurde dan ook even, maar toen zagen we een eerste glimp. Ik kon mijn ogen niet geloven. Wat een megabak! Billenknijpen bij het landen, maar we namen geen risico. Hop, netten zo’n beauty. Alles ging goed. Yeah!!! Daar lag hij dan, mijn allereerste zeebaars. Snel meten. Houd je vast… 80 cm! Mijn eerste en dan zo’n gigant! Wauw! Hier kan ik prima op teren de rest van het seizoen. Of ik nu op een roze wolk zit? Donkerroze! En dat zal nog wel even duren!

 

Namens Roofmeister gefeliciteerd Endri. Dit is een vangt voor in de boeken! Super gevist!