Een betaalbare fishfinder met high end features – De Lowrance Hook Reveal

12/03/2020
Een betaalbare fishfinder met high end features – De Lowrance Hook Reveal

De gloednieuwe Hook Reveal maakt vissen makkelijker met een uiterst effectieve prestaties en reeds bewezen fish finder tools zoals Autotuning Sonar, SideScan en DownScan Imaging en de nieuwe feature FishReveal. Deze laatste maakt het veel gemakkelijker om vis op het scherm te zien door het combineren van de sterke punten van de Lowrance CHIRP sonar en DownScan Imaging. Hieronder de features die de Hook Reveal zo interessant maakt.

 

FishReveal

Nu is het nog makkelijker om  vis te identificeren met het zogeheten FishReveal. Deze tool combineert de reeds bewezen prestaties van de Lowrance CHIRP sonar en de hoge resolutie beelden van structuren op de bodem gemaakt met DownScan Imaging. Je zult zien dat de vissen onder je boot nog beter gesignaleerd worden.

 

Autotuning Sonar

Nu nog meer tijd voor het vissen en minder tijd nodig om je fishfinder instellingen in te stellen dankzij Autotuning Sonar. Deze feature zorgt ervoor dat je elke keer weer automatisch de beste sonarbeelden krijgt naarmate de omstandigheden veranderen.

 

TripleShot

Ideaal voor vissers die het maximale van een unit vergen en liefst meerdere sonartools tegelijk in beeld willen hebben. Met het TripleShot heb je in één oogopslag high CHIRP, SideScan en DownScan Imaging in beeld. Dat alles in hoge resolutie. Voor vis is er geen ontkomen meer aan 😛

 

Genesis Live Real-Time Mapping

Onbekend water of je thuiswater, maak nu zelf een zeer gedetailleerde waterkaart met 0,5 meter dieptelijnen. Hoe nauwkeuriger je dat zelf doet, des te minder kom je voor verrassingen te staan en breng je de onder water wereld tot leven.

 

SolarMAX Display

Heerlijk dat zonnetje tijdens het vissen, maar super frustrerend als deze de zichtbaarheid van het display belemmert. Toch!? Dat behoort bij de Hook Reveal tot het verleden. Welke lichtomstandigheden ook heersen, het beeld is altijd goed af te lezen dankzij het Solar MAX Display, zelfs in direct fel zonlicht.

 

De Hook Reveal is feitelijk voor iedere roofvisser interessant. Het mooi is dat we het hier over een betaalbare fishfinder hebben met features die voorheen op de fishfinders in het hogere segment zaten. Klik HIER voor nog meer spraakmakende specificaties.