Fox Rage hardbaits terug van weggeweest

19/10/2021
Fox Rage hardbaits terug van weggeweest

Bij Fox Rage zitten ze niet stil. Zo weer een revival van een succesnummer van het nabije verleden, namelijk de Fox Rage hardbaits. Maar niet alleen aandacht voor primaire vistackle, ook een duurzaam neopreen waadpak en een make over van roofvis luggage. 

 

RAGE HARDBAITS

De hele familie weer compleet.

Alleen met de Hitcher familie kun je alle kanten op. Van bovenaf: De Hitcher Crank and Troll, Hitcher Jerk and Twitch en de de Hitcher Crank and Troll Jointed.

Terug van weggeweest! De range hard baits van Fox Rage zijn weer te verkrijgen. Deze pluggen hebben zich in het verleden reeds bewezen en liggen  nu weer in de schappen. In deze range, die uit 6 modellen bestaat, vind je voor elke visserij wel een ideaal kunstaasje. Check HIER alle Fox Rage hardbaits.

 

RAGE NEOPREEN WAADPAK

Extra thermische eigenschappen. Wel zo lekker met het oog op de winter.

Een essentieel hulpmiddel om je tijdens de wintermaanden dichter bij de actie te brengen. De Fox Rage Neoprene Waders zijn voorzien van heavy duty Thinsulate® Ultra Geïsoleerde rubberlaarzen en 4mm neopreen constructie voor extra thermische eigenschappen. Klik HIER.

 

VOYAGER LUGGAGE 

Een hele range aan luxueuze en duurzame roofvis luggage.

Geprobeerd en vertrouwd, de Voyager luggage is nu nóg beter met verbeterde ontwerp features, waaronder een aangepaste camo afwerking, heavy duty camo ritsen, zonnebrilhouder, uittrekbare regenhoezen en nieuwe toevoegingen. Dit alles geeft je meer opties om je materialen veilig op te bergen en te vervoeren. Klik HIER voor de range.

 

Check de website van Fox Rage, hier kun je alles super snel en eenvoudig terug vinden. En, hier vind je nog veel meer nieuwe producten. Klik HIER