Geen meerval aanbeet meer missen

25/05/2022
Geen meerval aanbeet meer missen

Black Cat introduceert  ’s werelds eerste beet alarm voor meerval met geïntegreerde ‘kant modus’ en een innovatieve ‘boot modus’. Een technisch hoogstandje waar tot in de kleinste details over is nagedacht, de Battle Sounder.

Het vissen op meerval wordt steeds populairder. Een van de grootste redenen is dat de meervalpopulaties het goed doen. De technieken worden in rap tempo verbeterd en de manier van vissen wordt steeds doordachter. De rigs en hengels worden steeds fijner om mee te vissen. Na anderhalf jaar ontwikkelen heeft Black Cat nu de Battle Sounder op de markt gebracht.

Na lang ontwikkelen en nadenken is de Battle Sounder gearriveerd.

Dankzij de I-Com technologie kun je het beet alarm koppelen aan de receiver die wordt meegeleverd. Elke denkbare situatie is getest in het veld en meegenomen in de ontwikkeling. De innovatieve quick-change adapter is maar een van vele handige features die bij de Battle Sounder zitten. Het alarm kan in no time van de blank van de hengel worden gehaald  door het alarm simpelweg te draaien. Ook zit de Battle Sounder niet in de weg bij een stevige dril.

Hufterproof

De Battle Sounder is goed bestand tegen regen, wind, stof en kou. De class 6 IPP test bewijst dat het alarm water- en stof dicht is. De hele behuizing zit goed dicht zodat krachten van buitenaf geen invloed hebben.

Heel eenvoudig van de blank te halen!

Er zijn 8 instellingen om de gevoeligheid precies zo te krijgen zoals jij dat wilt en het LED alarm kan ingesteld worden in verschillende kleuren. Zodra het alarm is geactiveerd op de hengel, zal deze de hoek meten waar de hengel onder staat gespannen. Je kunt invloeden van wind, golven en lijnzwemmers zelf afstemmen door de smart-touch modus!

Wordt geleverd met alarmen en receiver.

Het absolute hoogtepunt is de zogenaamde boot modus. Hiermee kan de visser vier verschillende gevoeligheidsinstellingen kiezen. Deze feature is ontzettend handig wanneer je je op een boot begeeft die constant wat in beweging is. Ook kun je het geluid reguleren, zelfs op zo’n manier dat het alarm op je hengel stil blijft en dat je alleen geluid krijgt op je receiver. Je ziet welke hengel beet heeft aan de LED verlichting van het alarm. In de nacht zullen de lampjes overgaan op nacht modus!

Twee alarmen samen met de receiver, door de receiver kun je ver van je hengels lopen!

Hoofd productontwikkelaar Stefan Seuß van Black Cat zegt het volgende over de Battle Sounder: “Voor mij is dit de perfecte combinatie tussen functie en handigheid! Het allround beet alarm voor de meerval visser is eindelijk hier. Ik ben nog nooit zo overtuigd geweest over het gebruik van beet alarmen. Simpel in gebruik, snel te monteren op de hengel en een breed scala aan functies voor verschillende omstandigheden. Zelfs als je op de boot vist, krijg je betrouwbare beten door.”

 

De Battle Sounder komt uit in juni. Het individuele alarm zal €139.95 gaan kosten, net als de receiver. Koop je de hele set met twee alarmen en receiver, dan kost het je €399.95! Meer info? Klik HIER.