GRATIS meedoen aan de Roofmeister Cup ***Prijzenpot: €20.000,-***

07/07/2024
GRATIS meedoen aan de Roofmeister Cup ***Prijzenpot: €20.000,-***

Welkom bij de Roofmeister Cup, een roofviswedstrijd waar jij GRATIS aan mee kunt doen, met een prijzenpot van €20.000,- en het allermooiste…  IEDEREEN  kan meedoen en IEDEREEN kan winnen! JIJ DUS OOK! 

In eerste instantie gaat het er om dat jij zoveel mogelijk stemmen binnenhaalt voor jezelf (en namens je hengelsportvereniging, zie onder). Uiteindelijk selecteren wij de 20 personen met de meeste stemmen. Deze toppers gaan de strijd met elkaar aan tijdens een driedaagse Knock Out Race in november.

Natuurlijk wordt er gevist, maar niet alleen met vangsten score je punten!

Natuurlijk zal er dan gevist worden, maar vangsten zijn lang niet het enige waar je punten mee kunt scoren. Zorg dat je know how en skills optimaal in orde zijn… We kunnen niet alles verklappen, maar hoe lasergestuurd kun jij eigenlijk werpen? Ben jij goed in knopen leggen? Hoeveel weet jij eigenlijk over de biologie van roofvissen?

 

Hoe doe je mee?

Meedoen en kans maken op de meest dikke prijzen is niet alleen GEHEEL GRATIS, het is ook heel EENVOUDIG. Het enige wat jij moet doen is jezelf inschrijven, klik HIER. Vervolgens is het aan jou om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Natuurlijk zul je daar zelf al goede ideeën over hebben, maar meld je aan en je krijgt van ons een gelikt strijdplan via de mail.

De Roofmeister Cup is al van start gegaan en alles is nog mogelijk! Zie hier een tussenstand van 4-7-2024. Wil jij alles bijhouden? Van de vissers met de meeste stemmen, tot welke HSV’s goed scoren, klik HIER.

Zoals gezegd zullen we de 20 roofvissers met de meeste stemmen uitnodigen, maar let op, hier kan maar één visser per HSV aan meedoen. Ter verduidelijking, tijdens de Knock Out Race  worden er 20 HSV’s vertegenwoordigd. Feitelijk een soort Eredivisie Voetbal, maar dan met hengelsportverenigingen.

Waarom zou je stemmen?

Steun jezelf/je beste vismaat en maak net zo goed kans op dikke prijzen! Stemmen kan HIER.

Een logisch vraag, maar ook al doe je zelf mee, dan nog is het tof om je beste vismaat jouw stem te gunnen, nietwaar? Bovendien is het toegestaan om één keer op jezelf te stemmen. Last but not least maak je door te stemmen ook kans op hele vette prijzen. Ja ja, we pakken uit met de Roofmeister Cup! Klik HIER om jouw stem uit te brengen en houd je VISpas bij de hand, want die heb je nodig.

 

Roofmeister Cup Afvalrace

Zomaar een denkbare opdracht tijdens de Knock Out Race, zo doelgericht mogelijk werpen vanuit een bellyboat. *In dat geval zorgen wij voor bellyboaten, dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken.

Wie gaat de sterkste verbindingsknoop fluorocarbon-dyneema maken. Wij kunnen dat zomaar gaan testen.

Inderdaad, het draait allemaal om die Knock Out Race en daar begint ook het echte prijzenfestival met een totale waarde van maar liefst €20.000,- De hoofdprijs? Een volledig verzorgde vistrip met Sjoerd & Bo naar Bonaire. De data van deze driedaagse afvalrace zijn bekend:

  • Ronde 1 – Zondag, 3 november – de 20 roofvissers met de meeste stemmen. 10 vissers gaan door.
  • Ronde 2 – Zondag, 10 november – de 10 winnaars van ronde 1. Drie vissers gaan door.
  • Ronde 3 – De FINALE – Zondag, 17 november – Wie gaat winnen? Wie pakt de tweede plek en wie het brons?

***De hoofdprijs is bekend en spoedig zullen we hier stap voor stap alle andere prijzen bekend maken!***

 

Het grote Online Event

1 november, 18:00 uur, zet deze datum in je agenda. Deze dag gaat Roofmeister on air met een complete online studio uitzending. Dit is het moment dat we de 20 roofvissers met de meeste stemmen bekend gaan maken.

Met dikke letters en onderstreept in je agenda: Het Online Event van de Roofmeister Cup op 1 november om 18:00 uur.

Dat niet alleen, ook gaan we onder iedereen die gestemd heeft, een hele reeks aan vette prijzen verloten. 1 november Roofmeisters, zorg dat je meedoet, stemt en intuned op ons Online Event! Let op: Ben jij niet aanwezig, dan gaat je prijs naar iemand anders.

 

De inschrijvingen zijn gestart, de eerste stemmen stromen binnen! Op deze webpagina en onze socials zullen we de laatste nieuwtjes delen. Stay tuned! HIER vind je veelgestelde vragen en de antwoorden over de Roofmeister Cup.