Grootse Opening van Angling Direct Utrecht !

06/06/2024
Grootse Opening van Angling Direct Utrecht !

Angling Direct Utrecht zal op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni officieel het lint doorknippen en de deuren openen voor alle vissers! Om de opening van deze eerste Europese winkel van Angling Direct te vieren, houden ze een Grand Opening in de pas gerenoveerde winkel in Utrecht!

***7 Dagen per Week Open*** Angling Direct Utrecht is elke dag van de week open,  zodat je hier altijd terecht kunt voor je hengelsportartikelen!

Alsof de nieuwe Angling Direct winkel, de eerste in Europa, nog niet reden genoeg is om langs te komen, geven ze 100 GRATIS goody bags weg aan de eerste 100 klanten die €20,- of meer in de winkel besteden op beide dagen. Zet je wekker en kom op tijd om teleurstelling te voorkomen. Klik HIER en laat alvast weten dat je komt.

Beide dagen profiteer je van super kortingen!

Angling Direct doet er alles aan om de beste prijzen te hebben. Hiervoor houden ze al hun belangrijke concurrenten in de gaten en passen ze de prijzen aan als die lager zijn. 

Om de opening van Angling Direct Utrecht nog feestelijker te maken krijg je tijdens deze Grand Opening 10% KORTING op alles in de winkel en 25% KORTING op geselecteerde Advanta artikelen.

 

Ontmoet roofvis iconen

Wil jij deze topvissers in levende lijve ontmoeten? Dit is je kans!

En alsof dat nog niet genoeg is zijn er een aantal experts uitgenodigd voor de Grand Opening. Of je nu gewoon hallo wilt zeggen, ze wilt vragen naar hun visavonturen of wat advies wilt voor je volgende vissessie, vraag ze de hemd van het lijf. Denk aan Luc Coppens en Toon van Ham van Westin en Gerben Jorritsma van Daiwa.

 

Kom aankomende zaterdag en zondag langs bij de feestelijke opening van Angling Direct Utrecht. Het adres: Oregondreef 29-31, 3565 BE, Utrecht.