Hendry en Gerald versterken team Quantum – Wedstrijdtoppers pur sang

05/12/2019
Hendry en Gerald versterken team Quantum – Wedstrijdtoppers pur sang

Al jaren vissen Hendry Vis en Gerald Vierhout samen. In vrijwel alle bekende roofviswedstrijden hebben de heren mooie resultaten laten zien. Zo wonnen zij in 2015 en 2016 het NKS en in 2018 de Predatortour Europa. Nadat vaste sponsor Hengeldiscount te Oldemarkt de deuren moest sluiten werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze hebben ze gevonden bij het merk Quantum!

Regelrechte toppers met een indrukwekkende wedstrijd C.V.!

Hendry en Gerald: “Quantum biedt ons een snel groeiend pakket met top kwaliteit materialen. Wanneer je op het hoogste niveau wil meedoen is dat een belangrijke basis. We vissen de laatste jaren vooral werpend en beperken ons daarbij niet tot één vissoort. Dat vraagt om een divers pakket. De hengels, reels en molens van Quantum zijn veelal ontwikkeld in samenwerking met zeer ervaren vissers uit de USA.

Hendry Vis met een beauty van een metersnoek. Deze gasten zijn van alle markten thuis.

Sinds de bekende roofvisser en productontwikkelaar Dietmar Isaiasch (die ook het merk Fox Rage ontwikkeld heeft) bij Quantum werkt, zijn er veel producten ontwikkeld voor de specifieke visserijen in Europa. De materialen passen goed bij onze wensen en we kijken er naar uit om hiermee aan de slag te gaan! En daar kunnen wij ons goed in vinden!”

Gerald en Hendry, een dreamteam!

De heren gaan namens Quantum meedoen aan diverse grote roofwedstrijden zoals de WPC, Predatortour, Luremasters en World Crank Cup. Daarnaast gaan ze zich bezig houden met het testen en ontwikkelen van materialen voor de Europese markt, samen met Dietmar.

Volg Hendry en Gerald op Instagram.