Het oplepelen van vangsten – Onmisbaar tijdens Streetfishing

02/03/2021
Het oplepelen van vangsten – Onmisbaar tijdens Streetfishing

Streetfishing zonder goed en makkelijk mee te nemen net is bijna niet meer denkbaar. Niet alleen is het met hoge kades wel zo goed voor het welzijn van de gehaakte vis, ook fijn dat je ratio aanbeten/verzilveren met sprongen omhoog gaat. Bij het Rozemeijer Urban Sense Landingnet 300 zijn dit de absolute ijkpunten!

Met het Urban Sense Landingnet is geen kade meer te hoog! Met zijn uitschuifbare lengte van 300cm (transport slechts 67cm) is dit net vrijwel overal inzetbaar en kun je met het grootste gemak je gehaakte vis landen. Door de rubber coating van het net zal er ook geen haak in blijven hangen.

Natuurlijk wil je optimale zorg voor dit soort beauty’s en zoveel mogelijk aanbeten verzilveren.

Tevens is het net in iedere gewenste hoek vast te zetten zodat het scheppen van de vis een eitje is. Feitelijk kun je de vis zo oplepelen 😉 De handle is volledig van Carbon en voorzien van een aluminium schroefdop die zeer solide is.

Check Bovenstaande video! Enige tijd geleden ging Roofmeister op pad met de Roofmeister boys en zagen we aan den lijve hoe praktisch dit net is in te zetten. Dat niet alleen, we kregen sowieso een hele reeks aan tips en tricks om je Streetfishing skills naar een hoger peil te brengen.
Kortom, een stevig Streetfishing landingnet voor elke situatie waarbij je vanaf hoogte moet landen! Klik HIER om deze superhandige Streetfishing tool te bestellen.