Fox rage met productnieuws

11/07/2019
Fox rage met productnieuws

Op zoek naar kwaliteitsluggage voor al je roofvismateriaal, Fox Rage heeft een nieuwe lijn uitgebracht die speciaal ontwikkeld is voor roofvissers. Duurzaamheid en efficiëntie staan daarbij hoog in het vaandel. Natuurlijk meer productnieuws van de razende vos 😛

Nu de nieuwe Fox Rage luggage voor iedere denkbare roofvisdiscipline. Voor de Streetfisher tot de bootvisser, voor de statische visser tot de super mobiele visser. En dit alles tegen scherpe prijzen. Alle geleverd met tackle boxen van robuust plastic voor het opbergen van je kunstaas en end tackle.

Voor de kantvisser die veel mee wilt nemen, tot…

…de kantvisser die niet zoveel nodig heeft en vooral veel verschillende stekken wilt bevissen.

Nieuw, de Slick Shad van 7 cm. Deze klassieker krimpt in formaat, maar niet in aantrekkingskracht. Perfect voor een scala aan visstijlen en -soorten, de Slick Shad creëert zelfs op lage snelheid een subtiele actie. Met de buik- en rug uitsparingen kun je hem Texas riggen, of het kunstaas kan aan een jigkop worden bevestigd. 10 kleuren, inclusief Ultra UV opties.

Een formaat kunstaas dat met name in de smaak valt bij baars.

De vangende Slick Shad in een kleinere uitvoering.

Power Grip Plier. Deze tang geeft je diepere toegang tot de vissenbek, terwijl je geen grip verliest. De Power Grip Pliers zijn ontworpen om zo optimaal en eenvoudig mogelijk vis te onthaken.