Hulp bij cadeau stress – Wat moet jij krijgen voor Kerst?

18/12/2021
Hulp bij cadeau stress – Wat moet jij krijgen voor Kerst?

Cadeaustress! Wie kent het niet?! Wij helpen je dierbaren op weg. Hoe? Simpel, stuur de link naar hen op en jij zit gebeiteld tijdens de Kerst. De winkel Rien de Wolf in Amsterdam weet exact wat jij nodig hebt. 

 

De baarzenmagneet> De Megabass Vision Oneten

De veelzijdige twitchbait waarmee je het hele jaar rond de rovers kunt belagen!

Velen zullen deze twitchbait al kennen, de Megabass Vision Oneten. Dit Japanse pareltje heeft al menig grote baars op de kant gebracht bij veel vissers. Dit stukje kunstaas is zowel ’s zomers als ’s winters perfect in te zetten op meerdere watertypes. Doordat de plug ‘suspending’ is, kun je deze net zo lang stil laten hangen in het water als dat jij nodig acht. Vooral in de winter heeft deze kwaliteit zich al flink bewezen.  Klik HIER.

 

Blijf lekker warm> Ultieme thermos

De ideale gadget om je soepje of koffie in mee te nemen, zo blijf je lekker warm!

Met het koude en soms gure winter weer, is het toch prettig om iets warms te drinken of te eten bij te hebben. Nu wil niet iedereen een gas stel mee sjouwen of de tijd nemen om uitgebreid te gaan koken. Met deze thermosfles kun je een lekker soepje of je koffie tot 15 uur lang warm houden. Na je visdag stop je de fles zo in de vaatwasser, want hij is vaatwasser bestendig. Zo maak je je leven toch wat comfortabeler aan de soms koude waterkant! Klik HIER.

 

Modern ‘blinkertje’> De Pulse Spintail

Al verpakt in een doos, handig om zo te geven!

Deze limited edition giftbox van Berkley is speciaal gemaakt om als cadeau te geven voor de feestdagen. Gevuld met de Berkley Pulse spintails in zes verschillende kleuren en gewichten. De Berkley Pulse spintail heeft twee spinnerbladen achterop. Een grote die langzamer draait en een kleinere die snel draait, ontworpen voor extra turbulentie in het water! Je kunt ze in een rechte lijn binnen vissen, maar wat ook ‘killing’ kan zijn is deze spintails over de bodem jiggen zoals je met een shadje doet. Klik HIER.

 

Leesvoer> Denken als een vis

De bijbel voor de sportvisser. Een must read!

Dit boek geschreven door hengelsport fanaat en visgids Juul Steyn is een must read als je meer en grotere vis wilt vangen. Juul maakt je wegwijs in de mysterieuze onderwaterwereld waarin onze zes grote rovers leven zoals de snoek, baars, snoekbaars, meerval, roofblei en zeebaars. Juul gebruikt niet alleen zijn eigen kennis, ook doet hij beroep op andere experts zoals onder andere Luc Coppens en de jongens van de Vistechnische Dienst.  Klik HIER.

 

Volg Rien de Wolf op Instagram en Facebook en mis niets van de nieuwste acties en producten!