Jerkbaits voor recordsnoeken & volop Oneten twitchbaits voor XXL baars

27/09/2022
Jerkbaits voor recordsnoeken & volop Oneten twitchbaits voor XXL baars

Eens in de zoveel tijd gaan wij langs bij Wout van Leeuwen te Vlaardingen. Een gigantische hengelsportwinkel waar het roofvissen een streep voor heeft. Vind je hier niet wat je wat je moet hebben, dan vangt het niet. Dat is zo’n beetje het motto van deze snoepwinkel. Wat sprong die laatste keer in het oog?

 

Twitchtopper> MEGABASS VISION 110 JR

Niet meer weg te denken uit de tackle box van een baarsvisser.

De Megabass Vision Oneten Jr. is een van de meest veelzijdige pluggen op de markt. Door zijn unieke ontwerp is de Oneten enorm ver te werpen. Vis deze plug twitchend binnen, of recht toe recht aan en sta versteld van zijn vangkracht. Deze plug heeft een diepgang van maximaal 1.80 meter en is een echte top plug voor baars, snoekbaars en zeebaars. Klik HIER. Interesse in de Megabasss Vision 110+1 Jr, klik HIER.

 

End Tackle> Westin stingers

Takels voor veel verschillende groottes kunstaas.

Zelf geen zin om ingewikkelde stingers en takels te maken voor je softbaits of zelfs hardbaits? Westin heeft kant-en-klare rigs voor je liggen van hoge kwaliteit. Wil jij zeker zijn van je zaken tijdens een aanbeet en dril, dan is dit de juiste keuze. Klik HIER voor meerdere systemen.

 

Voor enorme snoek> Zilla Glider

Check het verhaal van Ruben Dekkers en Mitchell Croese. Nooit eerder werden er zulke grote snoeken gevangen. Het meest op die Zilla Gliders. Een magisch wapen. Klik HIER voor het verhaal.

De Berkley Zilla Glider is een makkelijk te vissen jerkbait. Het heeft een schitterende flankende actie wanneer je deze met een steady retrieve binnendraait. Door te twitchen en pauzes te houden tijdens het binnendraaien krijgt deze jerkbait een mooie grillige actie. Dit maakt het kunstaas erg veelzijdig. De Zilla Glider is volledig loodvrij en gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarnaast is de Zilla Glider voorzien van een luide ratel en super scherpe Fusion19 dreggen. Klik HIER.

 

De chatterbait hype> Crazy Crusher

Eigenlijk pas dit jaar echt goed in gebruik bij veel vissers en dat is niet voor niets.

Deze chatterbait is gemaakt van een milieuvriendelijke yungsten-composiet (loodvrij) en wordt voorafgegaan door een draaiend blad in een hoek van 45° zodat het over obstakels stuitert terwijl het veel pulserende trillingen afgeeft en meer volume toevoegt aan de siliconen skirt. De Crazy Crusher Jr. begint te werken op het moment dat het kunstaas het water raakt waarbij hij pulseert bij het binnenvissen. Het team heeft een slim aanhangsel toegevoegd om het kunstaas vrij te houden van haken en ogen. Klik HIER.

 

Snel en effectief vissen> Trago Spintail

Ideaal in te zetten als searchbait maar net zo goed wat subtieler tijdens een verticale presentatie.

De Molix Trago Spintail is een ASP spinner, maar dan in een high end topklasse. Zoals we van Molix gewend zijn is de finishing van dit kunstaas fenomenaal en zijn alleen de beste materialen gebruikt! Hij is perfect voor het werpen, jiggen, binnenvissen op één tempo of verticale presentatie. De Trago Spin Tail kan met succes worden gebruikt in elk water en voor verschillende soorten roofvissen. Klik HIER.

 

Zodoende slechts een aantal producten Roofmeisters, ga gerust eens langs bij Wout of snuffel rond in hun enorme webshop. Klik HIER

Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor