Lowrance – de nummer 1 voor het vinden van vis

12/11/2019
Lowrance – de nummer 1 voor het vinden van vis

Lowrance is niets dan toonaangevend in de wereld van fishfinders en navigatiesystemen met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van mariene elektronica innovatie. Natuurlijk zit het bedrijf niet stil en wordt er 24/7 aan nieuwe ontwikkelingen gewerkt om jou nog sneller en beter vis te laten vinden. Enkele updates:

Aandacht voor de introductie van de revolutionaire HALO-puls compressie radars. De nieuwe HALO levert elke seconde toonaangevende 360-graden rotaties op korte afstand en biedt de ultieme radar voor het vermijden van botsingen van stilstaande en snel bewegende doelen.

Met hoogwaardige korte, middellange en lange afstandsdetectie zorgen deze veelzijdige antennes ervoor dat doelen levendig kunnen worden gezien – zelfs in de zwaarste condities.

Knut Frostad, CEO, Navico Group, merkte op: “In de kern maken HALO20 + en HALO20 Radars navigatie veiliger en eenvoudiger, maar hebben verschillende functies  die tegemoet komen aan zowel de schipper die naar topfuncties verlangt, als die op zoek zijn naar een krachtige radar tegen een betaalbare prijs. ” Klik HIER  voor meer informatie.

 

US wedstrijden

Van links naar rechts: Edwin Evers: Major League Fishing sportvisser van het jaar en Points Champion. Scott Canterbury: Bassmaster Elite sportvisser van het jaar. David Dudley: FLW Tour sportvisser van het jaar.

Lowrance heeft elke grote Amerikaanse sportvis evenement in 2019 gedomineerd. Dit jaar won het Lowrance Pro-team de Bassmaster Elite en FLW sportvisser van het jaartitels, evenals de Major League Fishing RedCrest en Points Championships – met meer dan de helft van het veld op alle drie tours die hun boten optuigen met Lowrance HDS-systemen.

Navigeren, vis zoeken en video’s streamen vanaf je telefoon, het kan 🙂

Klik HIER voor meer info over het nieuwste van het nieuwste van de HDS Live. Volg Lowrance op de voet op hun Facebook pagina.