Nieuw bij Wout – Crème de la crème van Illex & nieuwe Fiiish shads

09/05/2019
Nieuw bij Wout – Crème de la crème van Illex & nieuwe Fiiish shads

Zelfs in de gesloten tijd viert het roofvissen hoogtij bij Wout van Leeuwen. Ook in deze periode zijn de heren van deze grote winkel bezig met het zoeken naar exclusieve roofvisproducten. Dit keer komen ze met state of the art hengels van Illex en gloednieuwe shads van Fiiish. 

Wout van Leeuwen is ook een leerschool voor iedereen die meer wil weten over zeebaarsvissen. Specialist Carl Greve kan je er alles over vertellen.

Waanzinnige hengels verkrijgbaar bij Wout van Leeuwen.

Reishengel

De nieuwe ELEMENT RIDER S2404 M NOMAD is een 4-delige reishengel die voornamelijk is ontworpen voor het vissen in het buitenland. Dit is een echte reishengel die is ontworpen om in een standaardkoffer te passen. Met deze veelzijdige blank vis je zowel op zoet water als op zee. Hij is geweldig met kunstaas zoals bijvoorbeeld de Bonnie, de Water Monitor, de Arnaud en de Rerange. De blank is vervaardigd van X5-carbon en is van een echte topkwaliteit.

Door de manier waarop deze blank ontwikkeld is, krijg je met deze hengels de extra gevoeligheid die zo belangrijk is in tal van manieren in de roofvisserij. De ELEMENT RIDER biedt een perfecte balans tussen een laag gewicht, een verbluffende gevoeligheid en vermogen wanneer dat nodig is. Gemonteerd met Fuji K-serie geleide ogen die uitstekend werpen en risico’s zoals het ontstaan van windknopen elimineert. Alle ringen zijn gelakt en de KDPS-reelfitting geeft u een perfecte en veilige grip bij het drillen met grote vissen. Lengte: 2.42 meter, actie: fast,  werpgewicht: 7-35 gram, eigen gewicht: 150 gram, delen: 4, transport Lengte: 64.5 cm. Klik HIER.

 

Zeebaarstopper

De ARTIST S 2902 MH DARK ELF is een veelzijdige hengel voor het vissen vanaf de oever. Om tot succes te komen is het maken van verre worpen regelmatig noodzakelijk. Welnu, dan heb je met deze ARTIST in 2,90 meter een echte kandidaat in handen. De reactieve top maakt het animeren van je hard- en softbaits super eenvoudig. Ondanks de lengte is deze hengel licht en zeker niet topzwaar.

Dankzij het werpgewicht van 15 tot 50 gram is het mogelijk om een groot aantal verschillende kunstaassoorten te gebruiken, maar met name voor het vissen met loodkop en softbaits op zeebaars is de Illex ARTIST S 2902 MH een absolute topper. Wordt gebouwd op basis van de nieuwe, kwalitatief zeer hoogwaardige X5 blank, die uit speciale vooraf geïmpregneerde carbonmatten bestaat waarvan de vezels in 3 verschillende hoeken zijn verwerkt.

Dat resulteert in een nog beter hanteerbare hengel met nog meer vermogen. Voorzien van FUJI Torzite Titanium K-geleideogen, die verstrikken van de lijn voorkomen en nog meer visplezier garanderen. Wordt geleverd met een foedraal met borduursel en in een cordura transportkoker. Klik HIER.

 

Topwater hengel

De PEPPER S 230 L FINESSE SYMPHONY is met name geschikt voor de lichte visserij in de bovenste waterlagen en maakt een perfecte zig-zag-actie met oppervlakteaas mogelijk. Daarnaast is de SYMPHONY voor vele andere finesse-technieken te gebruiken (drop shot, split shot, light Texas, light Carolina, enz.). De lengte van 2,30 meter is ideaal voor verre worpen: niet te kort voor het vissen vanaf de oever en niet te lang voor het vissen vanuit de boot.

De Japanse blank van topkwaliteit is afgewerkt met de nieuwste Fuji-componenten. Voorzien van ultralichte FUJI TORZITE Titanium K-geleideogen, die een in de war raken tijdens het werpen bijna uitsluit en van de nieuwste TVST reelhouder. TVST heeft de volgende voordelen: ultralicht, “V”-vorm voor de best mogelijke grip tijdens het werpen en drillen. Bovendien noch een direct contact van de hand met de blank voor een nog betere beetregistratie. Wordt geleverd met een fraai foedraal met borduursel en een cordura transportkoker. Klik HIER.

 

Nieuw Fiiish concept

Fiiish is ongekend populair bij met name zeebaarsvissers. Vooral die Black Minnow zit in praktisch elke tackle box. Nu is het tijd voor de lancering van een nieuwe vanger, de Fiiish Mud Digger, meer bedoeld voor snoekbaars en zo gemaakt dat de shad vlak op de bodem stofwolken veroorzaakt, net als bij wegvluchtende visjes… Gaan we meer van horen, dat kan niet anders. Wout van Leeuwen in Vlaardingen is er als de kippen bij en heeft ze in het assortiment.

Natuurlijk kun je zelf uitgebreid rondkijken in de winkel te Vlaardingen of in de WEBSHOP. Een walhalla voor de kunstaasfreaks.