***NIEUW*** Savage Gear spinmolens – Bij Wesdijk kun je ze al bestellen

04/08/2021
***NIEUW*** Savage Gear spinmolens – Bij Wesdijk kun je ze al bestellen

Groot nieuws bij Savage Gear, er komen ware Savage werpmolens. Hoe vet is dat?! Wesdijk Hengelsport was er als de kippen bij en heeft ze meteen in preorder gezet en verwacht ze in september binnen te krijgen. Natuurlijk kun jij ze al bestellen. Sta jij in het najaar met een gloednieuwe Savage Gear molen te vissen? Klik HIER

Check boven het gesprek tussen productontwikkelaar Robert Valkeneer en Savage baas Mads Grosell. 

Met deze gloednieuwe, hoogwaardige spinmolens, bedacht door vissers, voor vissers, is de Savage Gear cirkel rond! Er zijn geen concessies gedaan, alles is over de gehele wereld uitvoerig getest, terug gebracht naar de tekentafel, opnieuw gemaakt en weer getest. Voorzien van de nieuwste technologieën op vismolen gebied, gemaakt van louter kwaliteitsmaterialen, met gemak, efficiency en duurzaamheid als uitgangspunten, is er voor iedere roofvisser, zoet- en zout, de juiste spinmolen tegen een zeer scherpe prijs!

 

Het beste molenvet

Een van de voornaamste speerpunten van de gloednieuwe Savage Gear SG & SGS spinmolen series in alle prijsklassen, is het Dura Grease systeem. Speciaal ontworpen voor Savage Gear, presteert dit volledig biologisch afbreekbare molenvet zeer constant, tussen temperaturen van – 30 tot 160 graden Celsius. Dikker dan andere molenvloeistoffen biedt de gepatenteerde Dura Grease altijd bescherming aan de slip en lagers, maakt het de spinmolen soepeler in zijn krachtoverbrenging, het binnenwerk corrosie bestendig en biedt het een veel langere levensduur.

Maar er is veel meer, een eindeloze reeks aan handige en duurzame features. Denk aan een speciale lijnclip die de lijn niet beschadigt, een super sterk carbon slipsysteem, een speciale spoel voor dyneema en veel meer. klik HIER voor alle eigenschappen die je kunt verwachten.

Belangrijk om te vermelden is dat Savage Gear zo zeker is van haar kwaliteit, dat ze op alle modellen maar liefst 5 jaar garantie geeft. Verder worden de eerste molens verwacht in de eerste week september. Dit zullen er waarschijnlijk niet heel erg veel zijn, omdat de eerste oplage beperkt gemaakt is.

 

Wil jij zeker zijn dat je als eerste in het bezit bent van deze revolutionaire Savage Gear Spinmolens, plaats dan een preorder en vis al de eerste week van september met zo’n parel.