Nieuwe generatie fishfinder – De Axiom Plus van Raymarine

23/06/2020
Nieuwe generatie fishfinder – De Axiom Plus van Raymarine

Mensen die bekend zijn met Raymarine, weten dat de Axiom units al next level waren, maar het bedrijf heeft daar een schepje bovenop gedaan met de Raymarine Axiom +, een fishfinder die op alle fronten verbeterd is met nog meer bruikbare features.

Alsof we in de toekomst kijken… De Axiom + is te verkrijgen in 7″, 9″en 12″. 

De Axiom Plus is het gevolg van doorontwikkeling van de onderscheiden Raymarine multifunctionele displays (in de reeds bekende Axiom-reeks). Geoptimaliseerd voor snelle prestaties, is deze gloednieuwe unit uitgerust met een krachtige quadcore processor, zodat kaarten snel worden getekend, real time Augmented reality navigatie mogelijk wordt gemaakt en RealVision™ 3D sonar mogelijk is.

De nieuwe, hoge resolutie IPS displays zijn 25% helderder en de nieuwe dag/nacht kleurenpalletten maken afleesbaarheid onder alle omstandigheden mogelijk. De Axiom Plus draait op de vertrouwde LightHouse 3, Raymarines meest betrouwbare en geavanceerde besturingssoftware tot nu toe.

 

Axiom + in de plus

Van de Axiom Plus gaan we nog veel horen. Hier alvast enkele sterke punten waarin de Axiom Plus zich onderscheidt:

Snel en vloeiend> Vloeiende en snelle weergave van Navionics en C Map cartografie.

Eenvoudige navigeren> Lighthouse 3 is intelligent en intuïtief en maakt navigeren eenvoudiger.

LightHouse 3 is snel, soepel en eenvoudig te leren. De overzichtelijke interface kan eenvoudig worden gepersonaliseerd voor uw navigatiestijl. Klik HIER voor meer info.

Uitgebreid geheugen> Een krachtige quadcore processor en uitgebreid intern geheugen voor persoonlijke data en apps.

Slimmer beslissen> Clear Cruise Augmented Reality, een ongekend navigatie systeem waar je slimmere beslissingen mee kunt maken.

De schermen zijn altijd en overal goed af te lezen en zijn water- en vuilafstotend.

Altijd raak> Hydro Touch display. Dit glasscherm is sterk en voorzien van een nano coating die water, olie en vuil afwijst, voor betere weergave en nauwkeurige bediening.

Helderder> De 7, 9 en 12 inch waterdichte displays zijn 25% helderder (max 1800 nits).

Uiteraard een uiterst gedetailleerde weergave van de bodem.

Scherper> De IPS displaytechnologie biedt brede kijkhoeken en scherp contrast bij een 2x zo hoge resolutie in vergelijking met traditionele displays.

Navigeren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Sublieme gps> Nieuwste generatie high performance 10Hz GPS/GNSS ontvanger: 4x zo gevoelig voor exacte plaatsbepaling.

De onderwaterwereld in 3D weergave, hoe gaaf is dat?!

De onderwaterwereld in 3D> Beschikbaar met ingebouwde RealVision 3D sonarmodule, voor het meest complete onderwaterbeeld.

 

Het spreekt voor zich dat we nog veel gaan horen van de gloednieuwe Raymarine Axiom +, klik HIER voor meer informatie, en schroom niet om er naar te vragen bij de meest dichtsbijzijnde Raymarine dealer, klik HIER

Raymarine