Nieuwe Prostaffer voor Humminbird & Minn Kota – Evert Oostdam

30/07/2019
Nieuwe Prostaffer voor Humminbird & Minn Kota – Evert Oostdam

Met gepaste trots hebben Evert Oostdam en de firma Technautic de overeenkomst gesloten dat Evert toe zal treden tot het Prostaff-team van Humminbird, Minn Kota & Talon.

Deze 3 merken worden op de Benelux markt geleverd door Technautic aan zowel de watersport als hengelsport. Evert is zeker geen onbekende in de hengelsportwereld. Met zijn groothandel Pike Master Lures, en als organisator van de Predatortour staat hij er middenin.

De Predator Tour met als geestelijk vader Evert Oostdam.

Evert Oostdam (l) en Frans Nestor van Technautic drukken elkaar de hand op een vruchtbare samenwerking.

De Predatortour heeft dit jaar zijn dertiende editie achter de rug en is uitgegroeid tot 1 van de grootste roofvisevenementen in Europa.Vele buitenlandse- en Nederlandse teams strijden om de prijzen tijdens deze wedstrijd.

Evert Oostdam vist tijden met de producten van Talon, Humminbird en Minn Kota en deze stap zou je bijna logisch kunnen noemen 🙂 In bovenstaande video geeft hij uitleg over zijn fishfinder van Humminbird. 

Evert zal deel uitmaken van een team wat op vele fronten actief is. Met zijn deelname zullen de activiteiten alleen maar toenemen en voor meer vissers te zien zijn. Technautic heet Evert van harte welkom in het team en wenst hem veel succes en plezier toe.