Gloednieuw Bellyboat kampioenschap in November 2019 – LUREMASTERS BELLYBOAT

16/05/2019
Gloednieuw Bellyboat kampioenschap in November 2019 – LUREMASTERS BELLYBOAT

Luremasters start met een nieuw initiatief. Op 3 november wordt de eerste Luremasters Bellyboat kampioenschap georganiseerd op het Gooimeer in Nederland. 35 teams bestaande uit een koppel van 2 deelnemers zullen strijden om het kampioenschap en de vele mooie prijzen die er te winnen zijn. Diverse sponsoren hebben hun deelname al bevestigd. Raymarine zal ook hier hoofdsponsor zijn en stelt twee Raymarine Element 7” series ter beschikking. De hoofdprijs voor het winnende koppel!

Met deze bellyboat wedstrijd wordt invulling gegeven aan de behoefte voor een goed georganiseerde wedstrijd. JNLL, Floatmaster en Luremasters stelden vast hoe een uniek evenement opgezet kan worden en de uitkomst is dat het Luremasters Bellyboat kampioenschap met dezelfde uitgangspunten opgezet zal worden: Fishing – Fair – Fun. De perfecte combinatie van een uniek spannend en uitdagend kampioenschap maar ook een geweldige en leuke dag voor iedereen die erbij betrokken is! Voor meer info, klik HIER.

 

Opzet van het kampioenschap

Het kampioenschap vindt plaats op één dag. Vijfendertig (35) koppels van ieder twee deelnemers zullen aan het kampioenschap deelnemen. Er worden twee wedstrijd parcoursen uitgezet (parcours A en parcours B). Van ieder koppel vist één deelnemer parcours A en de andere deelnemer parcours B. Het doel is om de grootste 5 baarzen, 5 snoekbaarzen en drie snoeken te vangen PER KOPPEL. Dus de koppels zullen slim om moeten gaan met tactiek, communicatie en dus hun strategie bepalen. Het winnende team is het team met aan het eind van de dag opgeteld de meeste centimeters over de 5 baarzen, 5 snoekbaarzen en 3 snoeken. De dag wordt afgesloten op een mooie plek met een fantastische prijsuitreiking en diner voor alle deelnemers en betrokkenen.

 

Wedstrijd reglement

Dezelfde regels zullen worden toegepast als in het Luremasters boot kampioenschap. Deze kunnen gevonden worden op www.luremasters.nl. Marshall boten zullen actief aanwezig zijn gedurende de dag en zullen de metingen en registratie van de gevangen vis uitvoeren.

 

Locatie

De wedstrijd locatie is het Gooimeer in Nederland. De twee wedstrijd parcoursen worden later bekend gemaakt. De wedstrijd wordt op twee verschillende locaties gestart, Huizen en Naarden. De details hiervan volgen later.

 

Datum

  • Zondag 3 november 2019. Dit is de wedstrijddag.
  • Zondag 10 november 2019; dit is de reserve dag in het geval door wind of andere omstandigheden de wedstrijd op 3 november uitgesteld moet worden.

 

Sponsoren:

Raymarine is hoofdsponsor van het kampioenschap.

En ook JNLL, Floatmaster, OMGFishingrods, Navionics, MDSI, kunstaasoutlet, vissenberglures en Fauna hengelsport hebben hun deelname aan het kampioenschap bevestigd!

 

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor dit jaar is Euro 120,- per koppel. Dit is inclusief een mooi gevulde goodie bag en het diner aan het einde van de dag!

 

Inschrijving voor deelname

Zondag 19 mei 2019 om 20.00 uur opent de mogelijkheid om in te schrijven. Inschrijvingen worden afgehandeld op een “wie het eerst komt, eerst maalt” principe. De maximum deelname voor dit kampioenschap is vastgesteld op 35 koppels. De inschrijving is pas definitief als de betaling is ontvangen. Details over de inschrijving kunnen gevonden worden op www.luremasters.nl. Deelnemers die ingeschreven zijn zullen een volledige briefing per mail ontvangen.

Indien meer informatie gewenst is mail dan svp naar: bellyboat@luremasters.nl