Nieuwe verkooppunten voor St. Croix – Handleiding bij aanschaf

24/02/2020
Nieuwe verkooppunten voor St. Croix – Handleiding bij aanschaf

Je hebt hengels en je hebt hengels, je hebt ook echt de crème de la crème op hengelgebied. Hengels met weliswaar een prijskaartje, maar die van top tot teen uit de meest hoogwaardige componenten bestaan. Het Amerikaanse merk St. Croix is daar een goed voorbeeld van.

Hengels die van top tot teen voldoen aan alle eisen die voor een bepaalde techniek nodig zijn.

Menig roofvisser begint te kwijlen bij alleen al het horen van de naam St. Croix. Dit hengelmerk behoort tot het topsegment en wordt in Amerika geproduceerd met de meest strenge kwaliteitsnormen. Voor elke vistechniek een apart hengeltype en met name is elke hengel tot in detail afgebouwd om er bij die visserij het maximale uit de halen.

De gradaties van actie die St’Croix hengels hebben. X-fast is snaarstrak, slow is soepel. Het is maar wat jij nodig hebt voor je visserij. 

De gewichtsklasses van St. Croix hengels met UL hengels tot grof geschut voor het smijten van XXL kunstaas.

Ook al zijn veel hengels van St. Croix ontwikkeld voor de bass visserij en muskie en walleye, ze doen totaal niet onder voor onze visserij op snoek, baars en snoekbaars. Sterker nog, ze zijn hier ontzettend gewild onder de meer ervaren roofvissers. Neem nu de mannen van de VisTD die het baarsvissen in de Benelux naar ongekende populariteit hebben weten te brengen. Welke hengels ze hiervoor gebruikten? Inderdaad, die van St. Croix.

Nog eventjes geduld en je kunt je in Drempt verlekkeren aan St. Croix lekkers 😛

Het hoort een beetje bij zo’n luxe product als dat van St. Croix, exclusiviteit! Zo is er een beperkt aantal verkooppunten in Nederland. Inmiddels kunnen daar twee nieuwe dealers aan toegevoegd worden.

Allereerst Angel Joe in Drempt in het oosten van het land. Een gloednieuwe hengelsportwinkel in opbouw. De geluiden over deze zaak zijn niets dan veelbelovend en als we de verhalen mogen geloven zullen ze een behoorlijke focus hebben op roofvis en dat met o.a. St. Croix hengels. De officiële opening van Angel Joe Drempt zal in maart plaatsvinden. Klik HIER om ze alvast te volgen op Facebook.

Een warm welkom voor een nieuwe verdeler in België, Het Loze Vissertje in Zelzate.

Een tweede nieuwkomer is Het Loze Vissertje te Zelzate in België. Ook hier een groots roofvis assortiment met exclusieve merken en volgens insiders gaan ze meer en meer toespitsten op het roofvissen. En ja, sinds kort ook hier de fingerlicking hengels van St. Croix. Klik HIER.

Nog eventjes je assortiment aanvullen?

 

St. Croix wordt in de Benelux verdeeld door groothandel Mac Fishing, klik HIER voor alle St. Croix verkooppunten in Nederland en België.