Nu 10% KORTING op nieuwe bootverzekering – No-claimkorting tot wel 35%

04/08/2021
Nu 10% KORTING op nieuwe bootverzekering – No-claimkorting tot wel 35%

Niet alleen langs het water wordt het drukker, ook op het water met meer en meer roofvissers die een boot hebben aangeschaft. Iedereen weet dan dat een ongeluk in een klein hoekje zit en dan kun je je zaakjes maar beter goed op orde hebben. Een goede verzekering is daarom onontbeerlijk! Hier 3 zaken die goed zijn om te weten. 

Het wordt steeds drukker op het water.

Niet meer te ontkennen 😛

Ja ja mensen, het leven van een roofvisser kan behoorlijk in de papieren lopen. Al helemaal als er tot de aanschaf van een boot wordt overgegaan. Dat niet alleen, net zo goed de bellyboaten en kajaks, die steeds geavanceerder worden, met een hoger wordend prijskaartje. En laten we eerlijk zijn, we begeven ons op terrein waar er van alles kan gebeuren en het oplopen van schade absoluut geen zeldzaamheid is. Reden te meer om een goede bootverzekering af te sluiten, klik HIER.

Ook bellyboaten worden steeds geavanceerder en daarmee duurder.

PUNT 1> Verzekering hoeft niet duur te zijn

Wist je dat je al een verzekering kunt afsluiten vanaf €12,- per maand? Daarnaast kan de no-claim korting oplopen tot wel 35%! De premie wordt gebaseerd op een aantal punten zoals de huidige waarde, soort vaartuig, bouwjaar, etc. Bereken HIER hoe hoog je premie  zal zijn.

PUNT 2> Kies zelf de verzekering

Bij een bootverzekering kun je kiezen uit verschillende dekkingen: aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wij raden jullie dan ook aan om ook verder te kijken dan alleen de aansprakelijkheid, deze dekt namelijk minimaal aan schades. Bij beperkt en volledig casco ben je verzekerd tegen schades als brand, inbraak (diefstal), storm en kun je kiezen uit het eigen risico.

Zonder zorgen het water op, dat wil toch iedereen 🙂

Volledig casco is het meest uitgebreide pakket, deze dekt bijvoorbeeld ook een aanvaring, vandalisme en nog veel meer! Tot slot heb je een uitgebreide keuze aan vaargebieden, denk aan Nederland, maar ook Europa als je bijvoorbeeld Scandinavië op zoekt tijdens de gesloten tijd in ons land. Je kiest zelf het dekkingsgebied dat bij je past. Klik HIER.

PUNT 3> Snelle & vakkundige reperaties

Schade is al vervelend genoeg, daarom wordt deze snel en vakkundig gerepareerd. Voor je het weet zit je al weer lekker op het water met je gerepareerde of zelfs nieuwe boot!

Er is nog geen onderzoek naar gedaan, maar vermoedelijk zal de meeste schade opgelopen worden bij trailerhellingen.

Een bootverzekering afsluiten is nu makkelijker dan ooit en bovendien komt er geen schade-expert aan te pas. Ben je niet in de gelegenheid om je boot naar een schadeherstelbedrijf te brengen? Dan komt de hersteller naar jou, hoe handig is dat! Daarnaast krijg je na de reparatie twee jaar garantie en hoef je de financiële afhandeling niet zelf te regelen.

Al met al redenen genoeg om je visboot, kajak of bellyboat te verzekeren, zodat jij bij eventuele schade aan de boot een sterke back up hebt.