Out of the box met VISREIS.NL

13/11/2018
Out of the box met VISREIS.NL

30 november t/m 2 december barst het grootste hengelsportfeest van de Benelux weer los, de Visboten- en Hengelsportbeurs Utrecht in de Jaarbeurs. Natuurlijk zal Visreis.nl hier wederom acte de présence geven en niet zomaar…

Wat staat er op jouw bucket list? Dogfish tuna in Zuid-Egypte?…

Visreis.nl is de meest professionele visreisorganisatie van het moment met het grootste aanbod aan vistrips met in 2018 maar liefst 12 nieuwe bestemmingen (still counting!). Centraal bij dit bureau staat het blijven vernieuwen, optimale service verlenen en het zoeken naar de meeste vette visbestemmingen. Deze energie zul je terug zien op de strakke stand op de beurs in Utrecht!

Heilboot zo groot als een loodsdeur in Noorwegen?…

Natuurlijk kun je het jezelf makkelijk maken als reisorganisatie. Een grote bannier met je logo, wat vangstfoto’s aan de wand en achterover leunend wachten op wie op de stand komen gaat. Dit is niet de stijl van Visreis.nl!

De echte knaller is het feit dat er op de stand van Visreis.nl doorlopend ‘speedlezingen’ gehouden worden door topvissers over verschillende bestemmingen en vistechnieken. En nee, geen commercieel geneuzel met als doel jou koste wat kost naar den verre te krijgen, maar onafhankelijke visverhalen met spektakel vooropgesteld.

Ook geen ellenlange verhalen, maar kort en krachtig met daarna ruimte voor vragen. Natuurlijk zullen daarbij ook de nodige foto’s en video’s voorbijkomen en niet op een ieniemienie scherm, maar een mega beeldscherm van 75 inch. Onderaan dit bericht het volledige programma.

Of megasnoekbaars in Zweden? De mogelijkheden zijn legio bij Visreis.nl.

Kom langs op de stand van Visreis.nl op de beurs in Utrecht. Met in het weekend bovendien 5 medewerkers voor jouw vragen en 3 lange statafels met barkrukken kan het niet anders dat het een gezellige boel wordt! Je bent van harte welkom.

EVEN VOORSTELLEN

In het weekend zogezegd 5 diehard roofviscracks die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Hieronder een overzicht:

John Smit – Popperen & jiggen

Mede oprichter van de Dutchanglers, visfanaat en globetrotter. Heeft verschillende werelddelen en vissoorten bevist. VS, Kaap Verdie, Andaman, Sri Lanka, Oman en nog vele andere tropische bestemmingen zijn door hem bezocht en weet ondertussen meer dan genoeg te vertellen over popperen en jiggen. Wil jij kennis maken met deze extreme manier van vissen zorg dan dat je deze speedlezing over popperen en jiggen niet mist.

Tom Sintobin – Black Bass, zeeforel en heilbot vissen

Liefhebber, purist, genieter en extreem bevlogen visser. Als eenmaal een soort op zijn lijst staat dan gaat die ook boven water komen en dan veelal in formaat XXL. Tom heeft alle werelddelen bevist en kent heel veel kneepjes van het visvak. Deze komen ook regelmatig naar voren in de schitterende artikelen die hij in Nederland maar België en zelfs op internationaal niveau schrijft. Soms lijkt het wel proza zoals hij je kan  meenemen in de door hem beleefde avonturen. Laat je nu door hem meenemen in de wondere wereld van het vissen op heilbot, black bass en zeeforel. Hier steek je gegarandeerd wat van op!

Lars Nieuwenhoff – Plan je Noorse-visdag

Stille kracht en rechterhand bij Visreis.nl. Als kleine jongen al actief in Noorwegen en daar ligt nog steeds zijn grote passie. Met name de heilbot is voor hem gewaarschuwd. Maar na omzwervingen in Mexico, Costa Rica, VS, Egypte, India, Zweden, Engeland, Ierland blijft Noorwegen zijn grote liefde. Laat je door Lars meenemen in de optimale planning voor een visdag in Noorwegen. Hoe kies je je stekken? Hoe plan je je visdag qua wind, getij en vaarroute? En hoe vis je zo effectief mogelijk op elke soort qua stek, manier, moment en aas rekening houdend met wind, getij en stroming en de drift van je boot? Genoeg van op te steken dus!

Nick Marinus –

Kapitein van de befaamde sportvischarter de Wahoo. Als jonge kerel als bootsjongen op de SIMA leerde hij het vak als geen ander. Tegenwoordig toont hij aan met zijn eigen sportvisbedrijf dat hij het vak als geen ander beheerst. In de zomerperiode zijn de zeebaarzen niet veilig voor hem maar ook een trip naar de makrelen of de kabeljauwen op de verre wrakken zijn bij hem vaak een succes. Hij doet altijd zijn uiterste best om zijn gasten aan de vis te krijgen. Nu neemt hij je mee in de avonturen van het skrei vissen in Alesund, Noorwegen.

Rob Verhagen – Vissen in Loppa

Van klant tot vismaat! Ooit begonnen als klant en visliefhebber maar tegenwoordig mede rechterhand voor Visreis.nl. Hij is begin oktober in Noorwegen geweest om deze nieuwe locatie te testen. Hierover komt in januari een uitgebreid artikel in de Beet / Rovers. Nu geeft hij alvast een sneak preview over deze nieuwe en beschutte locatie direct tegenover het eiland Soroya met al het potentieel ter plaatse. Zelfs met slecht weer hebben ze nog 21 heilbotten weten te vangen op 5 minuten varen van de steiger!

Michael van Stein – Maio, Kaap Verdië

Eigenaar van de Maio Fishing Club op Kaap Verdië. Woont al jaren op het eiland Maio en heeft veel ervaring met grote vissen. Enthousiasme en kennis zijn zijn drijfveer om de gasten een optimale visperiode te geven. Het is niet voor niets dat het aantal gasten dat terugkomt naar ‘zijn eiland’ zo hoog is. De grootste haaien, amberjacks, tonijnen, wahoos, mahi-mahi’s zijn voor hem geen enkel probleem. Hij is voor niets bang. Hij geeft in zijn speedlezing inzicht in de afwisselende mogelijkheden voor de visserij op dit eiland voor de Afrikaanse westkust. Tevens is hij op zaterdag en zondag de hele dag bij ons op de stand aanwezig. Dus heb je interesse om eens naar Maio te gaan, kom dan vooral even langs op de stand om je vragen aan hem te stellen.

Het programma SPEEDLEZINGEN

Vrijdag 30 november

10.30 uur      Heilbot vissen door Tom Sintobin              
11.30 uur      Plan je Noorse visdag door Lars Nieuwenhoff                 
12.30 uur      Skrei vissen in Alesund door Nick Marinus               
13.30 uur      Black Bass vissen door Tom Sintobin              
14.30 uur      Popperen en jiggen door John Smit   

Zaterdag 1 december

10.45 uur       Black Bass vissen door Tom Sintobin              
11.30 uur       Skrei vissen in Alesund door Nick Marinus               
12.15 uur       Popperen & jiggen door John Smit                   
13.00 uur       Heilbot vissen door Tom Sintobin              
13.45 uur       Vissen in Loppa door Rob Verhagen 
14.30 uur       Maio, Kaap Verdië door Michael van Stein 
15.15 uur       Plan je Noorse-visdag door Lars Nieuwenhoff       

Zondag 2 december

10.45 uur        Vissen in Loppa door Rob Verhagen
11.30 uur        Maio, Kaap Verdië door Michael van Stein
12.15 uur        Heilbot vissen door Tom Sintobin
13.00 uur        Plan je Noorse-visdag door Lars Nieuwenhoff       
14.00 uur        Skrei vissen in Alesund door Nick Marinus               
15.00 uur        Zeeforel vissen door Tom Sintobin