Predator Cube

31/01/2019
Predator Cube

Fervent Roofmeister bezoekers zullen zich al eens achter de oren hebben gekrabt met die vreemde banner van Carp Cube. Wat doet een karperwinkel in vredesnaam op een website voor roofvissers? Tijd voor uitleg.

Allereerst, laat je niet misleiden door de naam Carp Cube. Ja, deze winkel heeft veel op het gebied van karpervissen en is ook een zeer gekende naam in dat wereldje. Ludovic Hollevoet en Renaat Vanoost zijn dan ook gestart als karperspeciaalzaak in 2012.

Het mooiste van het mooiste op het gebied van softbaits.

Echter hebben ze hun vleugels uitgespreid en staat Carp Cube ook zijn mannetje op het gebied van roofvissen met een ruim assortiment aan producten. En dat niet met de minste merken. Houd je vast, zo voert Carp Cube: Keitech, Reins, Lucky John, Daiwa, Spro, Westin, Fishup, Shimano, Rage, Salmo en Dragon.

Zo hoort een snoepwinkel voor roofvissers er uit te zien.

Carp Cube onderscheidt zich met een zeer klantgerichte aanpak. “Onze visie is duidelijk, geen verkoopspraatjes, maar een klare kijk en een kwalitatief gamma voor een nette prijs én dienst na verkoop”, aldus de gepassioneerde eigenaren, “zelfs onderbouwde kritiek kan ons alleen maar helpen u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Nieuwe Prorex hengels van Daiwa, maar ook de nieuwste Westin hengels. 

Mooi hoe ze insteken op alle gelaagdheden binnen de roofvisserij. Van beginner tot expert, Carp Cube wil elke roofvisser verder helpen in zijn of haar visserij. Daarnaast verdient de webshop bewondering. Wat een assortiment en alleen uit voorraad (dagelijks geüpdate), meer dan gunstige prijzen en goede aftersales.

Ruim assortiment van o.a. Spro.

Momenteel loopt er een leuke actie bij Carp Cube. Bestel of koop iets tussen nu en 28 februari 2019 en maak kans dat je je aankoopbedrag terugkrijgt als shoptegoed. Ga snel naar www.carpcube.de

Adres:
Grasdreef 19, 8200 Sint-Michiels Brugge