ROOFMEISTER INSIDE – WEEK 49

09/12/2018
ROOFMEISTER INSIDE – WEEK 49

Wil je niks missen in de roofvisscene, mis Roofmeister Inside niet. Elke zondag weer het laatste nieuws uit de viswereld met tandjes. Een kwartiertje luchtig roofvis nieuws tot je nemen en je bent weer helemaal bij. 

Door Team Roofmeister

ROOFMEISTER APP

De Roofmeister app is uit! Voor Android klik HIER. Voor IOS klik HIER. Download hem nu en je kunt overal en altijd het laatste nieuws op Roofmeister volgen.

moment supreme – DE WINNAARS ZIJN…

Natuurlijk was het zuper gezellig op de stand van Roofmeister op de Hengelsport en Visbotenbeurs in Utrecht.  Niet in het minst omdat we twee fantastische prijzen mochten weggeven. Hier maken we nu de winnaars bekend! 

Tromgeroffel………..

Nog even de prijzen onder elkaar. Een Savage Gear High Rider 150 twv €500,-!

En de gloednieuwe Revo Beast van Abu Garcia, een juweel van een reel.

Om kans te maken op deze prijzen was het de bedoeling om 3 vragen goed te beantwoorden. Houd je vast, hier komen de winnaars.

De Bellyboat High Rider 150 van Savage Gear is gewonnen doorrrrrr…… JESSE DOLPHIJN!

De Abu Garcia Revo Beast is gewonnen doorrrrrr……PASCAL BREMMERT!

Gefeliciteerd met jullie prijzen toppers! Maandag zullen we via de mail contact met jullie opnemen. Iedereen bedankt voor het meedoen. Houd ons in de gaten, dit zal niet te laatste winactie zijn 😛

Lachen, gieren, brullen op de Roofmeister stand. Klik HIER voor een nabeschouwing of HIER. 😉

karpervissers bashen

Misschien heb je hem al gelezen, onze COLUMN over karpervissers waarin we gehakt maken van karpervissers. De heren van KWO -masochisten dat het zijn-  kunnen er geen genoeg van krijgen, want ze hebben ons voor stevige battle trashtalk uitgenodigd. Beide partijen moeten 25 redenen bedenken waarom de andere partij bestaat uit eerste klas losers. Wij vroegen of dat er 100 mochten zijn, maar neen, dat werd meteen huilie huilie… Hier alvast een preview:

Met deze foto gaan ze al direct de mist in naturlich!

1. Bij roofvissen voel je de aanbeet. Bij karpervissen willen ze alleen maar met zo n vetklep op de foto. Voor de rest interesseert ’t ze eigenlijk geen moer.

2. Onderzoek heeft aangetoond dat roofvissers 90% aantrekkelijker zijn dan karpervissers. Intelligenter ook trouwens.

3. Karpervissers kunnen tijdens een vissessie net zo goed hun postzegels op alfabetische volgorde rangschikken. Daar hebben roofvissers heulemaal geen tijd voor.

4. Snoek heeft 700 tanden, karper 1. Een keeltand… heel treurig.

5. Karpers zijn eigenlijk gewoon fokkin lelijke wezens. Alleen die uitstulpbare stofzuigerbek al. Ziet er niet uit. En dan, hoe dikker, lees bijna letterlijk uit de huid gegroeide vissen, hoe mooier. Karpervissers noemen het zelf ook wel biggen of varkens.

Geen commentaar nodig. 

scorebord journalistiek

Wekelijks een analyse van…jou… van jou Roofmeister. Wij zijn benieuwd wat jullie leuk vinden, waar jullie het snelst op klikken. Een analyse van afgelopen week… Komt ie…

sitback zandermocie

Snoekbaarsvissen vanaf de kant. Het lijkt zo easy, maar dat is het in de praktijk verre van. Wij hebben een mooi basic artikel gemaakt en dat is een schot in de roos geweest.

Klik HIER

aasvis in de glazen bol

Deze stond er pas net op en ging meteen skyhigh. In een glazen pot wat aasvissen, op de bodem leggen en kijken hoe snoek reageert. Less is more, de video gaat viraal en terecht!

Klik HIER

makkelijk scoren

Tja, en dan zien we op Facebook ineens een wereldrecord meerval voorbij komen. 267 centimeter, wij herhalen… 267 centimeter! Allememachies. Even makkelijk scoren natuurlijk, mogen wij ook eens 🙂 Klik HIER

underdog

Wij zijn uitermate trots op onze eerste grote videoproductie en die moet en zal volgende week in de top 3 staan. Klikken Roofmeisters, klikken! Klik HIER

al wat gevangen?

Ondanks de Utrecht beurs afgelopen weekend is er ontzettend veel gevangen door jullie Roofmeisters. We zijn weer trots op jullie! Een selectie:

We beginnen met lolbroek Roel Kaandorp en…

…grapjas Bjorn Hendrickx die last had van een volger 😛

Straatrover Johannes Elzinga.

 

Mooie gele streper voor Dominique Neijenhuizen. Vanaf nu vaste prik Dominique? 

Een bijzondere foto van iemand met een dito naam. Dimitrios Zeus! 

Check hoe het zonlicht voor focus zorgt op het onderwerp van de foto! Toevalstreffer of niet, sowieso een vette foto Rene Hogenbirk!

Gewoon een heerlijke plaat van iemand die oprecht blij is met deze bak van een snoek! Mooi Erik Schluter!

Een plaat met een verhaal van Edwin Kerssies. Iets met een gebroken hengel en een uitglijder…

Maurice Slomp met een bijzondere glasoog. Check die buitenproportionele rugvin. Gaaf!

Wauw, wat een leipe foto Jens de Goffau! Meer en meer dringt het door dat we in het donker prima op snoekbaars kunnen vissen. Sterker nog, misschien is het dan nog beter. 

Tim Hakkert met een polderbak. Volgende keer weer ff doen of je het leuk vindt he Tim?! 😉

Krijn van Urk met een gematigde big smile. Je lijkt op onze premier Krijn. Sorry, moesten we even kwijt.

Struikrover Jelle de Jong, de metermeister, heeft de weg naar Roofmeister Inside gevonden. Meer van dit Jelle, maak ons gek! Hoppa!

Grote snoekbaars op groot water. Lekker bezuuuug Rik Stads!

Berry van Zelst zoekt het in de donkere hoekjes en terecht, daar zitten deze rakkers. 

Ricky Vermeer met een mooie, volle baars. Gaaf jassie trouwens, maar dat terzijde. 

THE WINNER IS!

Eentje voor hier op HQ Roofmeister aan de muur. Wat een vette plaat Bart Vonk! Schitterend die zandplaat, omrings met herfstkleuren en die boze wolken erboven. Die vis zou je bijna vergeten, maar ook die spreekt! Echt zo’n oude krijger, dat kun je zo zien. 

Roofmeister big brother

Thank god dat we Sinterklaar weer achter ons kunnen laten. Wij werden knettergek van die nergens toe leidende Zwarte Pietendiscussie. Gelukkig hebben jullie ons nog om tussen al die waanzin luchtige roofvisupdates te vinden. 

Een paar weken geleden in Roofmeister Inside deze foto van Johan van den Bergh met het fotobijschrift: “Hoe zien ze er in het klein uit? Nou, zo!” Maar hou zouden ze er nog kleiner uitzien?

Nou… zo!

Zieke plaat van Sean Wit van White Label Fishing. 

Koikarpers zijn zooooo 2017, nieuwe hype: koi meerval. 

Koikarpers zijn zooooo 2017, nieuwe hype: koi meerval. 

Hahaha… Gaat ‘m niet worden Herr ijsvogel… Gewoon stoer doen dit…

Grote vissen vanger Volkmar Strikkers met een handoplegging. Ja, dit is een onwaarschijnlijk dikke snoek. Mooi om dat op deze manier te laten zien…

Nu nog Roofmeister WC-papier? Dachten we dus ff niet! Begrepen?!

Nieuwe rage in de Europoort, het vissen op pijlinktvis. Check de Facebook pagina van MARTIJN DEKKERS

Superhandige handleiding, maar dat hartje vinden we ongepast. 

Nu nog twee Roofmeister petjes en deze foto’s kunnen viraal. 

Bertus Rozemeijer met een ziek leipe foto, alsof het fake is, maar dat is het niet. 

Kannibalisme in de sloot. Wie had die plug nou als eerst te pakken?

Ok.

Voor als het echt echt echt heel slecht weer is buiten. Dan kun je altijd nog aan de slag op digitale roofvis…

JULLIE OGEN EN OREN

Elke zondag (behalve volgende week 🙁 Roofmeister Inside om jou te voorzien van inspiratie, dromen en het laatste nieuws en dat lekker luchtig 😉 Wij zijn jullie ogen en oren in de scene, maar kunnen net zo goed jullie hulp gebruiken. Heb je zelf een vette vangst of een bizar nieuwtje, je kunt ons altijd tippen via info@roofmeister.nl.