ROOFMEISTER TOP GEAR – 2.000 Euro winnen & doorvissen in gesloten tijd

09/03/2019
ROOFMEISTER TOP GEAR – 2.000 Euro winnen & doorvissen in gesloten tijd

Roofmeister Top Gear, the place to be voor heet-van-de-naald productnieuws. Hier tweemaandelijks alle noviteiten uit de kokers van de meest gerenommeerde roofvismerken.

Door Team Roofmeister

 


 

Wil jij 2.000 Euro winnen?

Shimano Predator lanceert binnenkort een splinternieuwe competitie via onze Predator APP (eind maart beschikbaar in de app stores): de Shimano Perch League! De winnaar kan naar huis gaan met een hoofdprijs van €2.000 cash! Er zeker van zijn op tijd aan de competitie aan te starten? Schrijf je dan nu alvast in via www.shimano-perchleague.com en blijf op de hoogte!

 


 

Vis beter met Navionics

Sonart Chart™ is een dieptekaart die constant verbeterd wordt door boten die hun sonar gegevens delen. Vele vissers van over de wereld vertrouwen er blindelings op en voor hen vormen de kaarten de basis van hun vissessie. Door de dieptelijnen te ‘lezen’ kun je in mum van tijd taluds, gaten, richels en andere interessante spots vinden.

Potentiele stekken vinden is nog nooit zo makkelijk geweest.

Met Sonar Chart™ Live kun je nog een stap verder gaan en zelf je dieptekaarten maken op de halve meter diepte nauwkeurig. Op die manier kun je op eigen houtje een nieuw water compleet in beeld brengen. Klik HIER voor nog meer handige Navionics tools.

 


 

Transfernieuws

De fanatieke roofvisser Simon Torenbeek is per maart 2019 werkzaam als Product/Brand Manager bij Berkley, Abu Garcia, Spider Wire en Penn. Met vele jaren aan marketing en product ervaring voor het Franse merk Gunki en zijn eigen handgemaakte kunstaas zal zijn focus liggen op het ontwikkelen van kunstaas voor de Europese markt. Naast zijngrenzeloze passie voor het roofvissen is hij ook erg actief op social media en met diverse mediapartners. De welgemeende felicitaties van Roofmeister voor Simon met deze topjob 🙂

Simon ademt zo’n beetje roofvissen. 😉

 

 


 

Tobé met een eindsprint

Vincent Tobé van Fox Rage is een roofvisspecialist met een lichte voorkeur voor snoek. In een recente video van Fox Rage Benelux neemt hij ons mee in zijn snoekvisserij tijdens de laatste weken van het seizoen! Deze visserij hangt af van veel variabelen. Check hoe Tobémeister het aanpakt.

 


 

Freddy

De Westin Freddy The Frog is een schitterende imitatie van een kikker en leent zich perfect voor het belagen van snoek aan de oppervlakte. Deze levensechte topwater bestaat uit meerdere delen, hierdoor heeft Freddy een fantastische actie.

Spektakelgarantie met Freddy, dat sowieso.

Daarnaast is deze kikkerimitatie voorzien van een luide ratel, dit maakt hem haast onweerstaanbaar voor aanwezige rovers. De Westin Freddy The Frog is uitgerust met een dreg op de buik en een enkele haak tussen zijn poten, dit vergroot de kans op een goede inhaking. Gezien bij Fauna Hengelsport. Klik HIER.

 


Het Fin-Nor Heilbot festival 2019

Wil jij je PR heilbot bijstellen? Dan is dit de beste locatie en beste periode! Tijdens springtij in het absolute topgebied van Torsvag. De afgelopen drie edities waren allemaal zeer succesvol en ook deze beloofd weer een gezellige en goede visweek te worden. Er zijn nog een paar plaatsen vrij en ook single vissers kunnen mee op deze indrukwekkende visreis die persoonlijk door twee personen van Visreis.nl wordt begeleid. We gaan iedere dag mee aan boord van een andere boot en gidsen de groepen persoonlijk en delen ook onze kennis en ervaring voor een optimale belevenis. Klik HIER.

 


 

Scherpere beelden zul je niet tegenkomen 😉

Vis slimmer

Kennis is macht. De Element™ CHIRP Sonar/GPS-serie van Raymarine geeft je meer controle bij het zoeken naar vissen en hun leefgebied. De HyperVision™ sonartechnologie van 1,2 megahertz van Element biedt het scherpste beeld van de onderwaterwereld. Verhoog de resolutie van DownVision, SideVision, RealVision 3D en bereik een nieuw niveau van precisie en visherkenning. Je ziet structuren, begroeiing en vis met een fantastische, levensechte duidelijkheid. Klik HIER voor verkooppunten.

 

 


 

Vooral naam gemaakt op zeebaars.

Zeebaarskiller

De Wave is speciaal door Salmo ontworpen voor het maken van extreem verre worpen en het vissen in ondiep water op zeebaars, forel of roofblei. Dit zinkende kunstaas is dan ook geschikt voor zowel zout- als zoet water. De Salmo Wave kun je eenvoudig binnen spinnen, maar is ook onweerstaanbaar wanneer je deze vist als jerkbait, twitcht of de stop-en-go techniek toepast!

 


 

 

Zo weet je dat je met goed kunstaas vist….

Gevuld met lucht

Tijd om eens stil te staan bij een stuk kunstaas dat inmiddels een heuse classic is. De Shad Teez van Westin is werkelijk tot in de puntjes geperfectioneerd en bezit een aantal unieke eigenschappen. Zo is de smalle staart van de Shad Teez gevuld met lucht, hetgeen ervoor zorgt dat deze shads altijd schuin omhoog blijven staan, net als een azende prooivis.

De Shad Teez is zeer soepel en voorzien van een sublieme zwemactie die bij de minste weerstand in gang wordt gezet. De handgeschilderde coating en de grote holografische ogen maken de Westin Shad Teez helemaal af!


 

Die hard Gunki

Gunki timmert al jaren aan de weg en dat kun je alleen al zien aan het bizar grote productassortiment. Van jerkbaits tot ul hengels, van bellyboaten tot aan shadjes, van topwaters tot luggage. De naam Gunki Shop laat niet te raden over. Hier kun je als echt Gunki fan je hart ophalen en geloof ons, Gunki heeft geweldige producten in haar range, ontwikkeld door diehard roofvissers. Klik HIER.

Volledig uitgeruste Gunki bellyboat. Check m bij Gunki Shop.

 


 

Snoekbaarscursus

Afgelopen zaterdag 2 maart is al weer de eerste Visdeal snoekbaarscursus van het jaar gegeven. Steeds weer is dit een groot succes en keren de deelnemers zeer tevreden en vol informatie over het vissen met shads op snoekbaars huiswaarts. Zaterdag werd voor het eerst met het nieuwe cursusmateriaal gevist, een setje van hoge kwaliteit!

Hoogwaardige snoekbaarsset voor a lifetime.

Met dank aan de firma DAM staat er voor elke visser een set klaar om de cursus mee te vissen. Je vindt de topmaterialen van DAM, Effzett en Quick op deze speciaal aangemaakte pagina van de Visdealshop, klik HIER. Wil je graag eens een snoekbaarscursus bijwonen? Hou dan de Visdeal.nl nieuwsbrief in de gaten! Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief via de homepage van Visdeal.nl.

Houd Visdeal in de gaten want er gaan meer cursussen aan komen 🙂

 

 


 

 

Rico ’t Mannetje van Avicentra kan je alles vertellen over de visserij rondom en in de Europoort.

Roofvissen in gesloten tijd

De hengelsportwinkel Avicentra in Oostvoorne bestaat dit jaar 20 jaar en dat mag gevierd worden. Het team van Avicentra bestaat uit ervaren sportvissers die bekend zijn met alle disciplines binnen de hengelsport. Met name wat betreft de visserij in de Europoort staan ze hun mannetje en niet te vergeten het Oostvoornse Meer. Wil jij blijven roofvissen in de gesloten tijd op monsterforellen of botten, dan is dit water the place to be en kun je bij Avicentra terecht voor alle tips & tricks en een vergunning. Klik HIER.

 


 

Finesse kunstaas

Ben je op zoek naar exclusief kunstaas dan ben je bij Kunstaasoutlet aan het goede adres. Onder de bezielende leiding Van Freek  Schoonderwaldt is deze online kunstaasshop altijd op zoek naar het nieuwste vangende kunstaas. Zo vind je er producten van o.a. Zman, Keitech, Fishbelly, Lunker City… Nieuw in het pakket is het populaire Missile Baits, een merk dat momenteel hoge ogen gooien bij de C-rig vissers.

Nu bij de Kunstaasoutlet, het spraakmakende Missile Baits.

 


 

Voor ieder wat wils!

Rozemeijer is onlangs uitgekomen met 9 fantastische tassen die de gehele range qua roofvissen kan bedienen. Of je nu een actieve visser bent in de stad of juist die visser bent die graag vanuit een boot vist.  De tassen zijn allen voorzien van goed stiksel, top kwaliteit ritsen en vakken die geschikt zijn voor verschillende Tackle Tainers. De tassen worden geleverd zonder Tackle Tainers, want laten we eerlijk zijn, die heeft iedereen toch al? Voordeel is dat de tassen daarom echt goed geprijsd zijn!

Van ruime carry all tot…

Over handige toevoegingen gesproken, iedere tas is voorzien van ‘ringen’ met klittenband, in deze ringen kun je de kokers van Rozemeijer schuiven waarin ze hun onderlijnen verkopen. Klik HIER voor verkooppunten.

…handige heuptas voor de struinende streetfisher.

 


Hoe je vertrouwen wekt in kunstaas. Zo dus…

Top 5 Snoekbaars Shads

Als niet zo ervaren snoekbaarsvisser is het altijd maar weer zoeken naar die goed vangende shads. De Hengel Discount vroeg daarom hun topvissers Hendry Vis & Gerald Vierhout om hun top 5 snoekbaars shads samen te stellen. Dat geeft toch wel het nodige vertrouwen, te meer omdat deze toppers in 2018 de fameuze de Predator Tour wonnen. Klik HIER voor hun top 5.

 

 


 

Het JNLL-team bestaat uit first class specialisten. Onlangs is topvisser Rik Sieben aan het team toegevoegd.

Gaan voor die targetvis

“Sometimes you only get one shot, one opportunity, make sure you have the right gear”, een veelzeggende slogan van JNLL, een nieuw roofvismerk in wording,. Van dit merk gaan we zeker horen in roofvisland. Shads en hengels, volledig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur, hoe vet is dat?! Daarbij levenslange garantie. Ook op de shads. Laat maar komen. Klik HIER.

 

 


 

UK dood aas specialisten

Niets zo succesvol voor snoek in de winter als het vissen met dood aas. In de UK zijn ze er helemaal fan van en niet gek dat daar deze visserij tot in de puntjes is uitgewerkt. Het hele concept van Mr. Pike van Quantum is hier dan ook op gestoeld. Hier deel 3 met UK-specialisten en Dietmar Isaiasch als host.

 


TIP ONS

Team Roofmeister staat altijd open voor noviteiten en bijzondere productnieuwtjes! Schroom niet om ons te mailen: info@roofmeister.nl