ROOFMEISTER TOP GEAR #6

14/12/2018
ROOFMEISTER TOP GEAR #6

Roofmeister Top Gear, the place to be voor heet-van-de-naald productnieuws. Hier tweemaandelijks alle noviteiten uit de kokers van de meest gerenommeerde roofvismerken.

Door Team Roofmeister

voor onder de kerstboom 

Heb jij nog ruimte op je verlanglijstje voor kerst? Noteer dan meteen bovenaan de nieuwe cadeaudeal van Deeper. De bundel die speciaal is samengesteld voor de feestdagen bestaat uit de compacte fishfinder + GRATIS visaccessoires (twv €50,-), te weten een Deeper Night Cover, een Deeper Smartphone Mount en de Gerber Dime 12-Tool Multiplier. Dit alles voor slechts €239,-!

Klik HIER  voor meer info. Klik HIER voor verkooppunten. 

De Deeper Pro+, een fishfinder next level.

ROOFMEISTER APP

De Roofmeister app is uit! Voor Android klik HIER. Voor IOS klik HIER. Download hem nu en je kunt overal en altijd het laatste nieuws op Roofmeister volgen.

Snoekspecialist Hilco van Nuil met een grote come back van een altijd vangende klassieker, de lepel. 

come back van de snoeklepels

In januari pas leverbaar, nog even geduld dus, maar ze komen er aan. De Nilsmaster Trolling Spoons van 15 cm en 48 gram. Snoekspecialist Hilco van Nuil: “Wat een gave visserij op die lepels! Geen tot nauwelijks weerstand in het water en die ‘lompe’ waggel, dat maakt ze killing! Exact het effect van een school aasvis, af en toe flankt er een. Ideaal voor de visserij met lichtere hengels!” Like de pagina van NILSMASTER en blijft op de hoogte van alle nieuwtjes! 

De eerste proefkonijnen zijn een feit. 

In meerdere kleuren verkrijgbaar vanaf januari!

Ideaal voor de struinende straatrover 😉

superhandige sf hengels

De Spro Freestyle Xtender Rods zijn ideaal voor het streetfishing. Deze hengels hebben een telescopisch handdeel, dit zorgt voor een compacte transportlengte zonder dat dit de actie van de hengel beïnvloed. De Freestyle Xtender hengels zijn verkrijgbaar in verschillende gewichtsklasse, de lichte varianten zijn perfect voor het ultra light vissen en de zwaarste zijn geschikt voor het jiggen. De variant tot 24 gram is het meest allround te gebruiken. Nu verkrijgbaar bij Fauna Hengelsport. Klik HIER

bereiden & opladen

Het bedrijf Technautic is verdeler van het innoverende merk BioLite. Hun nieuwste product , de BioLite Campstove II gooit momenteel hoge ogen. Op de Hengelsport- en Botenbeurs te Utrecht hebben ze zelfs de publieksprijs Best New Product naar binnen gesleept. In de categorie ‘Karpervissen’, maar dat mag de pret niet drukken 😉

Met deze brander bereid je de maaltijd met niets anders dan de takjes die je verzamelt tijdens je reis. Je hoeft dus geen zware, dure en vervuilende brandstoffen mee te dragen. Snel aan te steken, vlug aan de kook en makkelijk te gebruiken. Door hitte van het vuur om te zetten in bruikbare elektriciteit, kun je met deze brander een telefoon, verlichting of andere gadgets opladen terwijl je de maaltijd bereidt. Aldus de werking van dit inginieuze apparaat in een notendop. Klik HIER voor meer info en nog meer superhandige  ‘Willy Wortel’-gadgets!

Cees Copper van Technautic neemt de award in ontvangst op de Hengelsport- en Botenbeurs te Utrecht. 

Het Raven Noorwegen festival 2019

Op de beschutte en bekende vislocatie Zanzibar Inn organiseren Visreis.nl en Raven hengelsport van 16 t/m 23 mei 2019 het Raven Noorwegen festival. Je kunt hier al terecht vanaf 735,- euro per persoon exclusief vervoer. Dat kan per vliegtuig of met de eigen auto. Er zijn 4 en 6 persoons woningen en perfecte 20 en 22 voet Kvaerno visboten om uit te kiezen. Er is nog plaats dus meld je snel aan voor deze gezellige groepsreis. Kijk HIER voor meer informatie.

Noorwegen, Europa’s mooiste visparadijs!!!

In een topsfeer de grootste kabeljauwen vangen! 

nieuw van mercury

Voor Mercury is 2018 een jaar van de innovaties. De ene technologische noviteit na de andere die vriend en vijand van zijn stoel deed vallen. Check in de deze vette video de nieuwste generatie 4 takt buitenboord motoren! Kijk HIER voor meer info!

VISDEAL IN NIEUW JASJE

Visdeal zit in een nieuw jasje maar blijft verder gewoon vertrouwd! We kunnen nu terecht op deze nieuwe site boordevol spetterende deals voor elke hengelsporter, de roofvisser natuurlijk niet uitgesloten. Visdeal staat ervoor dat de winkelervaring zo vlot én aangenaam mogelijk is en de nieuwe website zal daar in ieder geval aan bijdragen. Verder kunnen we nog steeds rekenen op een snelle verzending, een groot assortiment, een betrouwbare klantenservice en natuurlijk scherpe aanbiedingen! Neem snel eens een kijkje om te zien of er een leuke deal voor jou tussen zit! Klik HIER!

Navionics niet meer weg te denken

Bizar hoe Navionics in sneltreinvaart de harten van vele roofvissers hebben gestolen. Geen wonder, voor de moderne crack tot amateur is deze helpende hand in je visserij niet meer weg te denken. Zelf hebben ze dat uitstekend in beeld gebracht door op de Hengelsport- en Botenbeurs te Utrecht tal van bekende vissers voor camare hun zegje te laten doen ;-). Van snoekspecialist Hilco van Nuil tot Streetfishingicoon Bart van de Walle! Volg hun nieuwe producten op de voet en volg ze op Facebook. Klik HIER en like.

ideaal voor de carolina rig

Als iets populair is binnen de snoekbaars- en baarsvisserij, dan is dat wel de carolina techniek. Op zoek naar de juiste hengel, dan is de Dialuna van Shimano een aanrader.  Een hengel voor deze techniek dient licht en gevoelig te zijn, maar ook snel en sterk en laat deze hengel dat nu in zich hebben. Check HIER de verkooppunten.

Check hier het verhaal van de Carolina rig en wie kan je dat nu beter uitleggen dan een Amerikaan, per slot van rekening komt de techniek uit de USA. 

Ideaal voor de dropshot rig. 

no action shad voor de winter

De Gunslinger DS van Strike Pro is een 10 cm lange finesse softbait die je op verschillende manieren kunt vissen. Als dropshot shadje, door de neus, Texas of Carolina rig met een 2/0 wide gape offset haak. Natuurlijk ook prima met een jigkop te combineren.  Deze softbait heeft zich keer op keer bewezen op momenten dat de visserij taai was.

Onlangs is Roofmeister op stap geweest met Pike Master Lures (verdeler van Strike Pro) en hebben we de Gunslinger gebruikt op de dropshot rig. Stay tuned!

Klik HIER voor verkooppunten (zie ‘WHERE TO BUY’) 

Als niks meer werkt, dan is er altijd nog de dropshot rig en de Gunslinger deed daar een schepje bovenop. Binnenkort een korte videoupdate over de dropshot rig en een uitgebreide video over onze dag vissen met Evert Oostdam van Pike Master Lures met baars als mikpunt. 

Raymarine element

De fishfinder is voor veel roofvissers niet meer weg te denken en qua innovaties is the sky the limit. Het merk Raymarine is daarbij niets dan toonaangevend met nu recent een nieuwe standaard, de zogenaamde Raymarine Element, mede ontwikkeld door gerenommeerde roofviscracks. Enkele reikhalzende pluspunten van Raymarine Element:

  • Het gebruik van de zogenaamde Hypervision 1,2 Mhz Sonar Module opdat de helderheid en kwaliteit van de sonar en downvision naar een ongekend niveau getild wordt, lees geen detail onder water blijft onopgemerkt.
  • De Raymarine Element maakt gebruik van een ‘all-in-one-transducer’.
  • Met het zogenaamde Real Bathy kun je je eigen dieptekaarten maken op een gebruiksvriendelijke manier.

Klik HIER voor meer informatie of klik HIER voor Raymarine verkooppunten.

Ongekend detail, alsof je naar een foto zit te loeren 😉

polder jerkbait

Nieuw voor 2019, De Gunki Otachi 100S, een kleinere variant van de reeds bewezen Otachi 125S, super geschikt voor het vissen in de polder! Met 10 cm en 34 gram een klein, allround jerkbaitje waar je zowel kleine als grote snoeken op kunt vangen, maar ook grote baars zal deze niet laten zwemmen.

Natuurlijk heeft ook dit kunstaas de strenge Gunki testfase ondergaan!

TIP ONS

Team Roofmeister staat altijd open voor noviteiten en bijzondere productnieuwtjes! Schroom niet om ons te mailen: info@roofmeister.nl