De geniale jerkbait van Rapala & de nieuwe Twitchin’ Rap

23/11/2020
De geniale jerkbait van Rapala & de nieuwe Twitchin’ Rap

Rapala, wie is er niet groot mee geworden?! Nog steeds valt de kunstaasreus goed in de smaak bij ons roofvissers en terecht. Heel mooi is die ontwikkeling van de laatste jaren waarbij Rapala meer en meer European style is gegaan met kunstaas toppers voor o.a. snoek, snoekbaars en baars. En zoals we gewend zijn telkens weer mooie nieuwe producten. Ook nu weer, een selectie…

 

Shadow Rap Fat Jack> Voor de passieve rovers

De Shadow Rapala Fat Jack is speciaal ontworpen voor trage inhaalsnelheden en heeft een subtiele ratel, deze Fat Jack zal aanvallen uitlokken van de meest passieve vissen. De gedetailleerde aasvis- en attractorpatronen maken alle vissituaties een succes. Een stukje fast food kunstaas voor snoekbaars en baars. Klik HIER.

Twitchin’ Rap> Side-to-side

De Rapala Twitchin’ Rap leent zich perfect voor het belagen van snoek in de bovenste waterlaag. Deze twitchbait heeft een klassiek Rapala uiterlijk en een fraaie ‘side to side’ actie. Daarnaast is de Rapala Twitchin’ Rap uitgerust met vlijmscherpe VMC dreggen en verkrijgbaar in in verschillende kleuren. Lengte 12 cm, gewicht 53 gram. Klik HIER.

X-Rap Haku> Slimme jerkbait

Met deze nieuwe jerkbait heeft Rapala een echte en goed doordachte jerkbait op de markt gezet. Met zijn 14cm en 74 gram is de X-Rap Haku geschikt voor nagenoeg iedere situatie en ieder watertype. De montage van de dreggen is zo gemaakt dat deze “los” kan komen van de body, zodat de snoek het gewicht van de jerk niet meer kan gebruiken om los te komen van de haak. Klik HIER.

Rap V-Blade> Extreem veelzijdig

De ideale searchbait voor alle waterlagen.

De V-Blade is de perfecte balans tussen metaal, plastic en Rapala expertise. Dit extreem veelzijdige aas produceert direct trillingen bij het liften of ophalen. De V-Blade kan in variabele dieptes worden gevist met een breed scala aan technieken; uitwerpen, contact maken met de bodem, optillen en laten vallen in een jojo-stijl terughalen.

Voor verticale presentatie, ga naar beneden en beweeg voor een jigactie. Twee bevestigingen; front voor een langzamere valzwemactie, achter voor een snellere val, hoofd naar beneden. De Rap-V Blade levert de juiste actie en houding en is een perfecte keuze voor elke soort jachtvis. Klik HIER.

Stay tuned voor veel meer Rapala nieuws. Veel meer is in aantocht 🙂