***Roofmeister VIDEO*** De HTO Nebula zeebaarshengel – Testsessie op het Hartelkanaal

15/09/2020
***Roofmeister VIDEO*** De HTO Nebula zeebaarshengel – Testsessie op het Hartelkanaal

Af en toe val je met je neus in de boter en verschijnt er een product van hoge kwaliteit en dat in een relatief lage prijsklasse. Zo ook is dat met de HTO Nebula hengelserie met high class zeebaarshengels. Roofmeister Sjoerd Beljaars voelde hem aan de tand op het Hartelkanaal in de Europoort. Niet alleen worden de spec’s van deze hengel uitgebreid onder de loep genoemen, ook legt Sjoerd uit hoe hij op zeebaars vist op deze zeebaars hotspot.

De Nebula is een schitterende lichte spinhengel die uitstekende prestaties levert met een breed scala aan kunstaas. De tweedelige blank heeft een extra snelle actie die een lange nauwkeurige worp mogelijk maakt. Daarnaast geeft het je veel feedback van het kunstaas wat over de bodem stuitert en wanneer je een aanbeet krijgt.

Verder geeft de Nebula serie je de controle die nodig is om je vangst te landen. De finishing is in overeenstemming met een moderne spinhengel en bevat een Fuji VSS reelhouder en Fuji Alconite-geleiders. Extreem goed geschikt voor het vissen op zeebaars en snoekbaars.

Verkrijgbaar bij Wesdijk Hengelsport als: 2,70 meter – 7-35 gram; 2,90 meter – 7-35 gram; 2,70 meter – 12 – 42 gram; 3 meter – 12-42 gram; 3,30 meter – 20-80 gram & als reishengel. Klik HIER.

Bij Wout van Leeuwen verkrijgbaar als: 3 meter – 12-42 gram; 3,30 meter – 20-80 gram. Klik HIER.