Sean Wit met een on board oplader – De Rebelcell Range Extender!

02/09/2019
Sean Wit met een on board oplader – De Rebelcell Range Extender!

Licht gewicht lithium accu’s zijn niet meer weg te denken binnen de hengelsport. Rebelcell is al jaren dé marktleider qua hoge kwaliteit lithium accu’s binnen de hengelsport! Zij waren een van de eersten die met deze producten op de markt kwamen en zijn sindsdien niet gestopt met innoveren, voor zowel het karpervissen als roofvissen.

Rebelcell lanceert nu de nieuwe Range Extender, een on-board lader welke gebruik maakt van je dynamo in je benzine motor.

 Het laden van je lithium accu’s tijdens het vissen is nu iets wat eindelijk tot de mogelijkheden behoort. De Range Extender plaats je tussen je lood-zuur startaccu en je Rebelcell lithium accu. De Range Extender detecteert wanneer je startaccu genoeg power heeft, waarna deze er voor zorgt dat de (anders overtollige) stroomopwekking gebruikt wordt om je Rebelcell op te laden, terwijl je benzine motor draait. Afhankelijk van de kracht van je dynamo, zal deze iedere keer dat je vaart een beetje extra power in je Rebelcell accu laden.

Een enorm voordeel tijdens lange dagen met veel wind, waardoor je eigenlijk nooit meer zonder power komt te zitten en je kunt blijven vissen zoals jij wilt, zonder concessies te doen. Meer info, klik HIER.