Spoken zien op Boot Düsseldorf

15/01/2020
Spoken zien op Boot Düsseldorf

Van 18 t/m 26 januari vindt Boot Düsseldorf plaats, the place to be voor alle watersporters. Lowrance pakt groots uit met een grote stand waar de nieuwste producten en technologieën van Lowrance, Simrad, B&G en C-MAP te bekijken zijn. Inclusief de spraakmakende HDS Live units, de gloednieuwe HOOK Reveal en de awardswinnende Ghost elektro motor.

 

Spookmotor

De Ghost heeft al meerdere awards te pakken.

De prijswinnende Lowrance Ghost zoetwater trollingmotor, stil en krachtig, helpt vissers langer te vissen, sneller te varen en dichterbij te komen zonder vissen te laten schrikken. Ghost’s revolutionaire aandrijftechnologie en borstelloze motor genereert de meeste stuwkracht en de langste looptijd van alle trollingmotoren op de markt. Met geïntegreerde Lowrance-sonaropties, GPS-verankering en een garantie van drie jaar is er geen reden om niet op de Ghost te kunnen vertrouwen. Kom het zelf bekijken!

 

Gloednieuwe unit; de Hook reveal

Geavanceerd, betaalbaar en gebruiksvriendelijk.

Kern van de Hook Reveal is het vissen gemakkelijk maken met overtuigende prestaties van bewezen fishfinder features zoals Autotuning Sonar, verbeterde resultaten in dieper water, Side Scan en Down Scan Imaging en nu dus Fish Reveal, een feature die voor nog betere eigenschappen zorgt door het bundelen van de voordelen van zowel Lowrance CHIRP Sonar als Down Scan Imaging op één scherm. En of je nu een thuiswater bevist of nog onbekend water, vind de beste stekken met een keuze uit kaarten of breng het water zelf in kaart met Genesis Live. Klik HIER voor meer.

 

Waterkaarten

Bekijk de geheel nieuwe C-MAP MAX N + waterkaarten die de perfecte kaartoplossing bieden voor uw Lowrance, Simrad of B&G kaartplotter. De nieuwste versie van onze MAX N + -kaart biedt verschillende updates en verbeteringen, waaronder; nieuwe havenkaarten, evenals extra details voor bestaande havens, High Resolution Bathymetry (HRB), Genesis Layer-overlay en meer gedetailleerde informatie op alle zoomniveaus.

Alleen de beursaanbieding is al reden genoeg 🙂

Heb je zin in een pauze en een drankje, kom dan langs op de Lowrance, B&G, Simrad en C-MAP stand om te genieten van een gin-tonic van onze drankenpartner, Mermaid Gin! Lowrance vind je op stand nr C18 in hal 10.

Klik HIER voor praktische informatie over Boot Düsseldorf.