De Hook Reveal – Geavanceerd, gebruiksvriendelijk & betaalbaar

13/01/2020
De Hook Reveal – Geavanceerd, gebruiksvriendelijk & betaalbaar

De Hook fishfinder serie van Lowrance is een begrip bij roofvissers met een (belly)boot. We hebben het hier misschien wel over de meest verkochte units ter wereld. Gebruikersgemak, geavanceerd en dat tegen een schappelijke prijs. Nu de launch van de Hook Reveal, nog steeds uiterst gebruiksvriendelijk, betaalbaar, maar met veel meer features! 

De Hook Reveal, gebruikersgemak, boordevol features en toch betaalbaar.

Nu dus een gloednieuwe generatie van de Hook-serie met onder andere Fish Reveal en Genesis Live real-time mapping. Beschikbaar in 9-, 7-en 5-inch schermen heb je met de Hook Reveal de volgende transducer-opties:  Triple Shot (High CHIRP, Side Scan en Down Scan Imaging), 83/200 HDI (Mid/High CHIRP met Down Scan Imaging) en 50/200 HDI (Low/High CHIRP met Down Scan Imaging), alle met de mogelijkheid tot real-time mapping.

Triple shot op één scherm met je waterkaart en Down Scan & Side Scan Imaging.

Een makkelijk te bedienen paneel.

Kern van de Hook Reveal is het vissen gemakkelijk maken met overtuigende prestaties van bewezen fishfinder features zoals Autotuning Sonar, verbeterde resultaten in dieper water, Side Scan en Down Scan Imaging en nu dus Fish Reveal, een feature die voor nog betere eigenschappen zorgt door het bundelen van de voordelen van zowel Lowrance CHIRP Sonar als Down Scan Imaging op één scherm. En of je nu een thuiswater bevist of nog onbekend water, vind de beste stekken met een keuze uit kaarten of breng het water zelf in kaart met Genesis Live.

Fish Reveal, het beste van twee werelden!

Zelf een compleet water in kaart brengen en nooit meer voor verrassingen komen te staan.

Laten we nog eens verschillende features bekijken. Zoals het gloednieuwe Fish Reveal. Hiermee op één scherm de prestaties van Lowrance CHIRP én de hoge resolutie weergave van bodemstructuren middels Down Scan Imaging. Genesis Live Real-Time Mapping: Maak zelf een waterkaart van je thuiswater of een water waar nog geen waterkaarten van zijn. Je kunt dit met 15 cm dieptelijnen doen, hoe bedoel je gedetailleerd?! Autotuning Sonar: Minder tijd bezig zijn met de instellingen van je Hook Reveal, meer tijd om te vissen. Automatisch verschijnen de beste sonarbeelden, naar gelang de condities van het water veranderen.

Minder tijd bezig met de instellingen en bediening en dus meer tijd om te knallen 😛

Ondanks al deze nieuwe features blijft de Hook Reveal makkelijk om te bedienen. Klik HIER voor meer info over de Hook Reveal en HIER voor verkooppunten.