Sublieme snoekhengels – Westin W8 Powercast-T

14/05/2019
Sublieme snoekhengels – Westin W8 Powercast-T

Onlangs werd de Predator Tour Sweden georganiseerd op het gigantische meer Vänern met meer dan 100 boten. Uiteraard was wedstrijdfenomeen Luc Coppens ook aanwezig en vormde hij samen met Elias Narvalo Team Westin. Ondanks ontzettende pech zetten zij een ongelooflijk knappe prestatie neer.

Luc en Elias zaten ontzettend lekker in de wedstrijd met mooie metersnoeken. Al snel visten ze zich in de top en einde dag 2 stonden ze vierde met alle kansen nog open. Dan de fatale dag 3, waarop ze motorpech krijgen en het einde oefening is. Maar… deze twee toppers hebben zo strak gevist dat ze zelfs dan die vierde plek niet meer afgeven. Respect!

 

Luc was met name erg te spreken over de nieuwe W8 Powercast-T PF Edition hengels: “Ik heb veel gevist met de W8 powercast T Pike fight Edition 60-180 gram. Zeer licht in de hand (slechts 175 gram) maar wat een power en snelheid!  Met zijn lengte van 233 cm niet te lang en zeer wijd inzetbaar, zowel voor grote softbaits als voor hardbaits is dit mijn eerste keuze.”

Superlicht en toch de power die je nodig hebt. Hengels van een andere dimensie!

Supervette print, het oog wil ook wat 😉

Check ook de unieke looks van deze hengels met die vette snoekachtige print er op. Volgens Westin is de snoekhengel voor diehard snoekvissers. Het doel was om de lichtste snoekhengel op de markt te ontwikkelen en met alleen maar de meest kwalitatieve materialen is dat gelukt. Overigens zonder concessies gedaan te hebben aan de power van de blank. Al met al echt een juweel. Klik HIER voor meer informatie.

Een unieke rang die Powercast W8.

Ook weer superstrakke looks.

 

Sowieso is die W8 Powercast-T een waanzinnige hengelreeks. Extreem licht qua gewicht en tegelijkertijd uitzonderlijk strak en krachtig. Gemaakt van het zogenaamde High Performance Carbon en een Fuji® SKTS reelhouder en Fuji® SiC LN-Frame geleideogen. Verkrijgbaar in 255 cm (werpgewicht 40-130 gram) en 233 cm (werpgewicht 60-180 gram). Klik HIER. Nu is er dus ook een exclusieve Pike Fight EditioN aan deze range toegevoegd.