Superhandige Streetfishing netten en XXL kunstaas van Fox Rage

05/10/2020
Superhandige Streetfishing netten en XXL kunstaas van Fox Rage

Het roofvisseizoen is op alle fronten geopend en Fox Rage luidt dat in met weer een indrukwekkende reeks aan interessante, nieuwe producten. Nieuwe hengels in de gewilde Terminator range, veel nieuws (XXL!) kunstaas en meerrrr…

 

Terminator casting hengels

Een kwartet fenomenale casting hengels voegt zich bij de zeer gerespecteerde Fox Rage Terminator range. Deze modellen dekken een breed scala aan werpgewichten en vissituaties af; van licht shadwerk tot het werpen van de grootste swimbaits. Zodoende twee modellen die voor het lichtere werk bedoeld zijn. Beide 210 cm en respectievelijk  7-28 en 10-40 gram werpgewicht.

Daarnaast een medium/heavy hengel, de Terminator Power Shad van 225 cm en 20-90 gram werpgewicht. Tot slot de Terminator Big Bait Special hengel. Deze serieuze tool is voor de visser die een hengel zoekt voor het werpen van de zwaarste baits. Lengte 240 cm en een werpgewicht van maar liefst 200 gram.

 

Terminator Vertical Spin rod

Buiten deze Casting subrange in de Terminator categorie is er nog een briljante toevoeging aan de Terminator familie,  de Vertical Spin, specifiek ontworpen voor verticaal vistechnieken. Licht en tegelijk een krachtig ontwerp met een supersnelle actie. Lengte 180 cm met een werpgewicht van 60 gram.

 

Street Fighter Landing Nets

Een range landingsnetten special ontworpen voor streetfishing situaties waar transport en lengte van de handgreep een uitdaging kunnen vormen. Er zijn maar liefst 4 verschillende netten te verkrijgen in deze range, waarvan 3 met verstelbare stelen en twee met extra verlengde stelen (2,4 en 3,7 meter).  Ideaal voor hoge kades in de stad. Allen zijn super licht in gewicht en hebben sterke carbon stelen. Uiteraard met rubber gecoat 🙂

 

Giant Pike Replicant

De Giant Pike Replicant is letterlijk en figuurlijk een enorme toevoeging aan de Giant Replicant familie, ontworpen voor vissers die de allergrootste rovers belagen. Houd je vast, deze baits zijn verkrijgbaar in 40 en 32 cm in de kleuren Super Natural Pike en Super Natural Hot Pike. Verder uitgevoerd met op maat gemaakt en verwijderbaar harnas om de body te beschermen en extra houvast van de haak te geven en voorzien van hoogwaardige haken.

 

Giant Replicant Wobble

Een kleinere versie van de populaire 35 cm Giant Replicant Wobble, met dit formaat meer geschikt voor zowel werpen als trollen. Dit kunstaas is verkrijgbaar in Super Natural Rainbow Trout, UV Perch en UV Stickleback. Net als bij de Giant Pike Replicant is ook deze bait voorzien van een harnas en hoogwaardige haken.

 

Replicant Realistic Trout Jointed Shallow

Een mond vol, maar niet voor niets. Deze versie van de succesvolle Trout Jointed serie gaat heerlijk ondiep, daar waar je veel snoeken aan zult treffen. Verkrijgbaar in 3 maten: 14cm/40g, 18cm/77g en 23cm/158g en 5 kleuropties in 14 en 18cm: Stickleback UV, Perch UV, Silver Bleak UV, Super Natural Rainbow Trout en Super Natural Tiger Trout. En zoals gewend ook hier het speciale harnas, stevig duurzaam rubber en hoogwaardige haken.

 

Houd Fox Rage in de gaten en ook Roofmeister. Deze maand nog een nieuwe review met Rage kleding en nog meer kunstaas. Stay tuned!