Visdromen waarmaken – HART Maio Kaapverdië Festival 2022

17/09/2020
Visdromen waarmaken – HART Maio Kaapverdië Festival 2022

Visreis.nl blijft zijn leidende rol op visreisgebied verder uitbreiden. Het blijft nieuwe locaties en nieuwe visreizen toevoegen om zijn gasten zoveel mogelijk keus en afwisseling te bieden en visdromen waar te maken. In nauwe samenwerking met hun partner op het eiland Maio in Kaapverdië hebben ze weer een concept weten te realiseren om van te watertanden.

De ene tropische verrassing nog mooier dan de andere 🙂

Het eiland Maio heeft ondertussen menig vissershart sneller doen kloppen. En dat is met name vanwege de verscheidenheid en formaten van vissen die hier gevangen worden. Van bonefish op een 10 grams hengel tot haaien van 500 kilo en alles wat er tussen zit! En dat is nu precies wat dit nieuwe festival biedt. Uitdaging, verschillende visserijen, afwisselende stekken en veel mogelijkheden qua visserij en vissoorten. Met dit nieuwe festival word je op je wenken bediend.

Veel verschillende roofvissoorten dus ook veel verschillende technieken. Durf jij het aan?

Tijdens dit festival wordt er een beroep gedaan op de kwaliteiten van de vissers en gaan we alle verschillende soorten visserij die mogelijk zijn om op het eiland uitvoeren. Iedere dag is er dan ook een andere visserij gepland. En om dit festival te kunnen winnen dien je dus van alle markten thuis te zijn. Daarnaast voert natuurlijk de gezelligheid en het samenzijn de boventoon en is dit festival bedoeld voor visliefhebbers die een reis naar deze Afrikaanse enclave wel zien zitten.

Kant- en bootvissen…

 


In totaal zijn er 6 verschillende visdagen:

  1. Trollen op tonijn, wahoo, mahi mahi, barracuda, marlijn, etc met de Faeton 780.
  2. Jigging (light & heavy) met de Faeton 68 .
  3. Bodemvissen met natuurlijk aas met lokale houten boot.
  4. Kantvissen op haai.
  5. Kantvissen werpend met kunstaas.
  6. Kantvissen met natuurlijk aas.

 

Er is plaats voor maximaal 6 groepen van elk 3 personen. Wees er dus snel bij om jou plaats te claimen. Het is ook mogelijk om als individu of koppel in te schrijven op voorwaarde dat we per 3 deelnemers een team kunnen vormen of tegen een meerprijs met minder personen. Het minimum aantal is 5 groepen om deze groepsreis door te kunnen laten gaan.

Klaar voor dit slag haaien?

 


REISPLANNING

Van donderdag 14 april 2022 tm zaterdag 23 april 2022

– centrale bijeenkomst in februari in Nederland.
– 1 hotelovernachting in Praia in het VIP hotel in gedeelde tweepersoonskamers..
– 6 dagen vissen, iedere dag een andere visserij.
– alle transfers in Kaapverdië.
– alle hengelsportmaterialen en aas zijn inbegrepen.
– verblijf in eigen 4 persoons appartement per team.
– bedlinnen, handdoeken, water, elektra en eindschoonmaak inbegrepen.
– alle maaltijden inbegrepen, exclusief dranken.
– persoonlijke begeleiding door 1 persoon van Visreis.nl.
– mooie prijzen van HART te winnen voor het beste team, de grootste vissen, meeste soorten etc.
– fotoboek van de groepsreis.


 

De prijs van deze reis is 1.895,- euro per persoon exclusief vluchten van TAP en Binter (verwachting 600 à 700 euro p.p.). Zodra alle vluchten officieel bekend zijn gaan we deze vastleggen. Naar verwachting zal dat september 2021 zijn. Bijkomende kosten zijn; visum, verzorging tijdens de reisdagen, dranken ter plaatse en eventuele fooien.

Grote Mahi mahi… Dat blijven toch wel de mooiste…

Bij deze reis ben je dus van alle gemakken voorzien: complete reis, vol pension, alle materialen, veel soorten vis en visserij, lekker weer, gezelligheid, lokale begeleiding en een schitterend avontuur dus wat wil je nog meer.

 

Kijk HIER voor alle informatie van deze nieuwe groepsreis in 2022 of meld je direct aan op info@visreis.nl. Bij vragen kun je contact met ons opnemen via: 0348 – 201 266.  En zoals voor al, onze groepsreizen geldt hier ook: Wees er op tijd bij want wij verwachten dat deze exclusieve en bijzondere visreis snel volgeboekt zal zijn.

Coronavirus nieuws van Visreis.nl | Beet Magazine