Voorkom diefstal van je elektronica!

16/05/2022
Voorkom diefstal van je elektronica!

Een fishfinder of elektromotor is zo gestolen, je draait de montage schroef los en je hebt hem al. Dit kan je zomaar gebeuren bij de helling! Al loop je even naar de prullenbak of je maakt een praatje met je maat, dieven hebben niet lang nodig om te stelen. De E-Locks van DuraSafe bieden hiervoor de uitkomst, zij voorkomen diefstal van je elektronica! 

De E-Lock is eenvoudig, compact en gemakkelijk te installeren. Door de fabrieksknop van je scherm te vervangen, bevestig je je dure elektronica aan de montagebeugel en elimineer je het gedoe van telkens het verwijderen en opnieuw installeren van apparatuur. Dat bespaart tijd en vermindert slijtage aan stekkers en draden. Het geeft je gemoedsrust, wetende dat je elektronica veilig is wanneer je ze een keer onbeheerd achterlaat. Check hem HIER.

Eenvoudig te installeren zodat jouw elektronica veilig is!

De E-Lock maakt het ook mogelijk om de fabrieksschroef van de Minn Kota quick release montageplaat te vervangen door een E-Lock. Eenmaal geïnstalleerd, voorkomt het slot dat de montageplaat naar voren schuift en de boegmotor van de plaat genomen kan worden. Check ook zeker even DIT filmpje om te zien hoe de E-Lock diefstal van jouw elektronica voorkomt.

De E-Lock past ook op bijna alle modellen Minn-Kota fronttrollers.

Bespaar tijd en slijtage aan apparatuur doordat de elektronica kan blijven zitten. De DuraSafe E-Lock in combinatie met het RAM-Mount slot elimineert het gedoe van het verwijderen en opnieuw installeren van apparatuur. Zo weet je dat de elektronica en montage veilig zijn en gemaakt om de meest zware maritieme omstandigheden te weerstaan.

Deze combinatie zet je scherm en RAM-Mount samen op slot.

Eenmaal vergrendeld, draait de draaibare vergrendelingsknop vrij rond, waardoor een dief de houder niet kan openen en de elektronica kan pakken. De combinatie is compact en eenvoudig te installeren. Het roestvrij stalen slot houdt vuil, stof en vocht buiten. Check hem HIER.

 

Backtroller

De Transom Mount Motor Lock is het enige slot dat past op de meeste huidige modellen van Minn Kota® hekmotoren (backtrollers). Het heeft een kaakachtig ontwerp uit één stuk dat de vastzetschroeven van de motor omsluit, waardoor ze ontoegankelijk zijn. Het slot elimineert het gedoe van het verwijderen en opnieuw installeren van de hekmotor en is een goedkope bescherming.

Dit slot past precies op de meeste Minn-Kota backtrollers.

Het is lichtgewicht en geïnstalleerd in seconden. Voorzien van rammelvrije voering, omkeerbare sleutels voor eenvoudig inbrengen en een sluitsysteem waardoor de sleutel niet kan worden verwijderd, tenzij het slot in de juiste slot stand staat. Ruimte voor vlindermodel vastzetschroeven en sommige tuimel vastzetschroeven van andere merken hekmotoren. Check hem HIER.

 

Fronttroller

Quick release boegplaten zijn een populaire optie om de boegmotor eenvoudig op de boot te bevestigen of te verwijderen. Deze quick release boegplaten maken het voor een dief ook gemakkelijk om met de boegmotor te knoeien. DuraSafe biedt meerdere sloten voor Minn Kota boegplaten. Alle sloten zijn gemaakt van roestvaststaal en andere materialen die bestand zijn tegen zware maritieme omgevingen.

Met dit slot zet je heel je boegplaat op slot.

Door dit DuraSafe-slot aan de zijkant van de boegplaat te monteren wordt voorkomen dat de vergrendelingshendel naar buiten getrokken kan worden, waardoor de boegmotor beveiligd is tegen onverhoopt wegnemen door een ander. Check hem HIER.

 

Bescherm je portemonnee en geef dieven geen kans, voorkom diefstal van je elektronica! Check de DuraSafe artikelen op de website van Technautic!