Waarschijnlijk mis jij dit nog voor grote snoek

27/01/2023
Waarschijnlijk mis jij dit nog voor grote snoek

Het deskundig & ervaren team van Het Loze Vissertje volgt de allernieuwste trends in het kader van hengelsport op de voet. Hierdoor kunnen zij elke week nieuwe producten aanbieden tegen de meest scherpe prijzen! In dit artikel lichten we weer een aantal nieuwe producten en andere producten uit die ideaal zijn voor grote snoek.

Nieuw in het assortiment> Lews reeltjes

De reeltjes van Lews zijn van hoge kwaliteit en dat is ook het team van Het Loze Vissertje opgevallen. Deze reeltjes zijn oersterk, verfijnd en gaan lang mee. Er zijn maar liefst zes reeltjes in het assortiment opgenomen. Zo weet je zeker dat er voor jou eentje tussen zit. Hier lichten we de Lews Superduty 300 uit. Deze is ideaal voor de visserij op de allergrootste snoeken.

De Lews Superduty 300, een regelrechte powerhouse voor grote snoek.

Deze reel is gemaakt voor de grootste rovers. In Amerika vissen ze hiermee op musky en allergrootste largemouth bass. Groot aas en dikke lijn is geen probleem voor deze powerhouse. De Superduty 300 heeft nog meer lijncapaciteit dan zijn voorganger Superduty. Ook vissen op zout water is geen probleem, deze reel kan hier gewoon tegen! De reel heeft 11 kogellagers en een maximale slipkracht van 11kg! Zo ben jij dikke snoeken zeker de baas. Check hem HIER. 

 

Voor de dikste softbaits> Westin W3 Powershad

De W3 Powershad-T 2nd generation van Westin is een serie middelzware hengels voor de allround roofvisser, ontworpen om zowel zacht als hard kunstaas te smijten. De unieke Torayca® High Performance Carbon geeft een snel reagerende blank waardoor je zelfs de zachtste aanraking van je kunstaas helemaal tot aan je vingertoppen voelt. De W3 Powershad-T 2nd is verkrijgbaar in verschillende lengtes en werpgewichten. Voor de visserij op grote snoek is de 60-180 gram ideaal.

Westin W3 Powershad 60-180 gram, een super allround hengel voor zwaar kunstaas.

De hengel is 245cm wat ervoor zorgt dat je een enorme hefboom hebt. Niet alleen handig voor tijdens het werpen, maar ook bij het zetten van de haak. Zeker wanneer je met groot rubber vist, kunnen snoeken hun tanden er echt in zetten. Om die haak goed te zetten, moet je een flinke hengst geven! Check hem HIER.

Better safe than sorry> Dragon Big Game Titanium Braid

Je leader is belangrijk bij het vissen op snoek. De Dragon Big Game Titanium Braid is gemaakt voor dikke snoeken. De onderlijnen zijn handgemaakt en hebben een trekkracht van maar liefst 34kg.

Better safe than sorry!

Aan het onderste einde zit een stevige speld waar je je kunstaas aan kunt bevestigen. Sla snel je slag want we lichten deze onderlijnen niet voor niets uit. Ze zijn namelijk afgeprijsd met maar liefst 50%! Check ze nu HIER.

 

Het kunstaas> Fox Rage Pro Shad 23cm

De Pro Shads van Fox Rage hebben zich over de jaren al flink bewezen als goede vangers en laat deze nou net ook in de aanbieding zijn bij Het Loze Vissertje met maar liefst 50% korting! Deze shads zijn erg slank en hebben een mooi flankende actie.

De Pro Shad van Fox Rage heeft zich al vaak meer dan bewezen.

Door het slanke profiel zijn het niet alleen snoeken die ervoor zullen gaan. Reken maar dat je ook kans maakt op knappe snoekbaarzen. Je kunt ze snel vissen of langzaam vissen. Deze shad is erg makkelijk in gebruik en zal je zeker een mooie serie vis opleveren. Ook zijn ze gemaakt van stug materiaal, dus ze scheuren niet bij de eerste de beste vis uit. Check ze nu HIER.

 

De stinger> Westin Add-It Jointed Stinger Rig

Zonder goede stinger kun je natuurlijk niet vissen. We hebben nu de reel, hengel, onderlijn en het kunstaas, tijd om het kunstaas te riggen! De nieuwste Westin Add-It Jointed Stinger Rig past perfect op de Fox Rage Pro Shad van 23cm.

Onverwoestbaar doordat Westin gebruik maakt van swivels.

De stinger rig is voorzien van shallow screw en gezien de Pro Shad een slanke, flankende shad is, zul je nog een licht loodgewicht nodig hebben om deze stabiel te laten zwemmen. Meestal is 5-10 gram meer dan genoeg en met zo’n grote shad kun je dan alsnog mooi langzaam vissen. Check hem nu HIER.

 

Met deze complete set heb je een prima set up om grote snoek de baas te zijn voor een prima prijsje. Voor andere producten en/of aanbiedingen, klik dan HIER voor de website van Het Loze Vissertje!