Winnaar Westin one-lure-competition

12/11/2019
Winnaar Westin one-lure-competition

Een paar maanden terug zijn we een one lure competition gestart met in de hoofdrol de Freddy the Frog van Westin. Het vissen in de oppervlakte op snoek is spectaculair en in opmars. De Frog heeft al uitstekende dienst bewezen. Bij deze actie wint de mooiste foto met deze topwater en de winnaar is nu bekend!

Een topper als topwater. Spektakel gegarandeerd!

The winner is… Simon Vis (what’s in the name hahaha). Aan het woord Simon zelf: “Ik ben een fanatiek karpervisser. Echter, dit jaar ben ik veel met de boot gaan vissen en heb ik de liefde voor het roofvissen weer gevonden. Deze prachtige snoek heb ik gevangen met behulp van Freddy the Frog. Deze snoek had zich verstopt onder de leliebladeren. Het was een flink gevecht om de snoek onder de bladeren vandaan te toveren, maar uiteindelijk heb ik hem op de kant (oké, op de boot) gekregen. Gedurende de dag heb ik nog andere pluggen geprobeerd, maar uiteindelijk heb ik alleen met Freddy the Frog iets kunnen vangen.”

De meest populaire snoekhengel van de Benelux. De Westin W4 Powercast.

 

Mooi verhaal Simon en super dat je de liefde voor het roofvissen weer hebt gevonden! Gefeliciteerd met de W4 Powercast (40-140 gram), niet voor niets de meest populaire snoekhengel in de Benelux. Hij komt zsm naar je toe 😉