10 dagen lang: 21% korting bij Raven Hengelsport!

20/11/2020
10 dagen lang: 21% korting bij Raven Hengelsport!

‘Black Friday’ kennen we allemaal, maar de mannen van Raven Hengelsport gaan nog een stapje verder! Vanaf vandaag vrijdag 20 november t/m 30 november 2020 profiteer je van minimaal 21% korting op vrijwel het gehele assortiment. Dit is dus hét moment om jezelf te verwennen met nieuwe visspullen, om Sinterklaascadeaus te kopen of om alvast kerst inkopen te doen.

Door Raven Hengelsport

Van roofvishengels en reels tot boten en elektromotoren… Raven Hengelsport heeft werkelijk ALLES!

Bezoek de shops

Wil je liever eerst even je spinhengel, molen, schepnet, kunstaastas en/of kunstaas eerst even zien/vasthouden? Geen probleem! Tijdens dit gigantische korting-spektakel zijn de winkels in Almelo, Lelystad, Rijen en Steenwijk ook gewoon open. De winkels van Raven zijn echt mega, dus genoeg ruimte om te winkelen binnen de maatregelen van het RIVM. Ga dus gezellig langs in één van de shops of bestel heel eenvoudig online. Check hier de actuele openingstijden van de winkels van raven!

Veel shopplezier!

Meer weten over de Black Friday 10-daagse bij Raven? Check dan deze pagina. Volg de Raven mannen ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!