Altijd al naar Mongolië gewild? Reis nu voor sterk gereduceerd tarief!

04/04/2024
Altijd al naar Mongolië gewild? Reis nu voor sterk gereduceerd tarief!

Denk je aan Mongolië, dan denk je aan uitgestrekte vlaktes waar prachtige rivieren doorheen kronkelen. Op de achtergrond zie je de bergen en je bent helemaal alleen. In die rivieren zwemmen hele bijzondere soorten, waaronder de taimen, ook wel de wolf van de rivier genoemd. Heb jij altijd al eens op zo’n bijzondere locatie willen vissen? Pak dan nu je kans, want je kunt met een sterk gereduceerd tarief bij Visreis.nl mee met een pilot trip!

De reis vindt plaats van 8 tot 18 september 2024. Je zult vliegen vanaf Frankfurt richting Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië. Daar wordt je opgepikt en heb je wat vrije tijd in de stad. De dag daarna vervolg je je reis om naar de volgende tussenstop te gaan, waar je weer een nachtje slaapt voordat je naar de lodge kunt om te vissen.

De lodge ligt in een afgelegen gebied vlakbij het water.

Dan is het eindelijk tijd om te vissen op de legendarische taimen! De taimen is een zalmachtige die echt enorm groot kan worden. Je kunt bij de lodge vissen maar er zijn ook dagen ingepland dat er gekampeerd wordt in de wildernis! Zo is de kans groter dat je een flinke taimen tegen komt. Op de dagen dat je bij de lodge bent, vis je vooral op de rivier de Eg en bij het kamperen, vis je precies op de plek waar de Eg en de Tarvagtai rivieren samenkomen.

 

De mysterieuze taimen

Taimen, ook wel Siberische taimen genoemd, is een mysterieuze vis die leeft in de koude, heldere wateren van Siberië en Mongolië. Het is één van de grootste soorten forel ter wereld en kan indrukwekkende afmetingen bereiken, met exemplaren die meer dan 1,5 meter lang kunnen worden en meer dan 60 kg kunnen wegen.

Mega sterke vechters die je waar voor je geld geven!

Het zijn, zoals alle forel- en zalmachtigen enorm sterke vissen die je echt op je donder kunnen geven. Ze leven op hard stromend water, dus sterk zijn ze zeker! Daarnaast vis je in een prachtige omgeving op een vis die maar op weinig plekken voorkomt; er eentje haken is echt uniek! Het is dan wel een uitdaging om er eentje te vangen, zeker van mega formaat, maar rond de lodge en gedurende de reis kun je zeker verwachten een taimen te vangen!

Vissen in zo’n omgeving op één van de meest mysterieuze vissen is toch een voorrecht.

Om het lokale personeel verder op te leiden en te trainen zijn ze bij Visreis.nl uitgenodigd om hun partner te helpen met het verder verbeteren van de rivier- en vaarvaardigheden van het personeel. In ruil daarvoor kunnen ze een sterk gereduceerd tarief aanbieden voor deze geweldige visreis. De normale prijs bedraagt € 4.495,- per persoon, maar nu is dit fors omlaag naar € 2.850,- per persoon! Er moeten minimaal vier en maximaal zes gasten deelnemen om het door te laten gaan. Je dient wel zelf wat hengels en aas mee te nemen en zelf je vlucht te boeken naar Ulaanbaatar. De rest zit allemaal inbegrepen!

 

Pak dus nu je kans om een onvergetelijke trip te boeken tegen een sterk gereduceerd tarief, klik HIER!