Beste waadjas ooit en volledig in de EU geproduceerd!

07/05/2024
Beste waadjas ooit en volledig in de EU geproduceerd!

Geoff Anderson heeft hun meest duurzame waadjas op de markt gebracht. De WS Pro is speciaal gemaakt voor de veeleisende visser, zeker voor de vissers die veel lopen en bewegen, is deze jas echt een toevoeging. Bij Geoff Anderson hebben ze hun best gedaan om de beste en meest duurzame waadjas ter wereld te maken, die 100% waterdicht is en bestand tegen zout. Niet alleen de jas is duurzaam, ook de productie is verduurzaamd door uitsluitend in de EU te produceren!

 

Alleen de beste componenten

De WS Pro is een waadjas speciaal ontwikkeld voor veeleisende vissers, vooral voor vissers die veel lopen. Terwijl je aan het waden bent, beweeg je natuurlijk vrij veel en daarom heeft Geoff Anderson de jas extra ademend gemaakt. Om het gemak te vergroten kunnen de zakken met slechts één hand worden geopend en gesloten dankzij de innovatieve magnetische ritsen – ze zullen vanzelf sluiten zodra je je hand weghaalt.

De ritsen kunnen vanzelf sluiten als je iets uit je zak haalt.

Alles wat Geoff Anderson de laatste jaren heeft geleerd bij het maken en verbeteren van hun WS waadjassen, zit nu in de WS Pro. De WS Pro-jas heeft een intensief testproces doorstaan om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste normen voldoet. De complexiteit van de WS Pro vereist productie in zeer technisch geavanceerde en hoogwaardige naaiateliers. Daarom wordt de jas gemaakt in een fabriek in Zweden, waar alle materialen en fittingen worden geleverd door Europese partners.

Alleen de beste componenten zijn verwerkt in deze jas.

De stof met hoge treksterkte wordt speciaal geproduceerd in Zweden, terwijl de tape een uniek ontwerp uit België heeft. De handige zakken met automatische magneetsluiting zijn weer afkomstig uit Frankrijk. Bij WS Pro staat kwaliteit voorop. Elke jas krijgt ook een grondige kwaliteitstest voordat deze de fabriek verlaat, zodat je zeker weet dat er geen problemen in de toekomst komen.

 

Ruime opbergruimte

De WS Pro is uitgerust met een arsenaal aan zakken en andere handige functies, dus echt ontworpen om aan al je behoeften tijdens het vissen te voldoen en net een beetje meer. Aan de voorkant van de jas zitten twee ruime borstzakken met YKK® AquaGuard®-ritsen. Deze zakken kunnen groter worden gemaakt, afhankelijk van hoeveel jij mee wilt nemen als je op pad gaat.

Voorop zitten ruime zakken, die je ook wat groter kunt maken wanneer nodig.

Voor extra bescherming van belangrijke spullen zoals sleutels of je telefoon, is er een speciale waterdichte zak binnenin de rechterborstzak, waardoor je items veilig blijven, zelfs in hele natte omstandigheden. Nog een handige feature die wel heel fijn is voor de mensen die staan de vernikkelen aan de rivierplassen… de handwarm zakken. Deze zijn speciaal ontworpen om je handen in op te warmen en ze hebben een magnetische sluiting, die zichzelf sluit wanneer je je handen er weer uit haalt.

De zak op de rug is heel ruim en stelt je in staat een tackleboxje of thermosfles mee te nemen.

 

Makkelijk je tools opbergen

De ruime achterzak van de WS Pro biedt gemakkelijke toegang tot je spullen en is ook voorzien van een handige magnetische sluiting die automatisch sluit na gebruik. Deze zak loopt over de hele achterkant van de jas, waardoor er een plekje is voor bijvoorbeeld een tacklebox of een thermosfles. Hoewel de zakken waterdicht zijn tegen regen, sneeuw en spatwater van golven, is het belangrijk te melden dat ze niet volledig waterdicht zijn als ze ondergedompeld worden of als ze niet volledig zijn afgesloten.

Makkelijk je tools binnen handbereik!

Om je tools gemakkelijk binnen handbereik te houden, biedt de WS Pro verschillende bevestigingsopties, waaronder 4 kg magneten aan de voorkant, elastische koorden en verborgen magneten. Deze functies houden je tools stevig op hun plaats tijdens het vissen, zodat je 100% kunt concentreren op het vangen van die grote vis. Voor het makkelijk meenemen van een net of andere items, is er een D-ring hoog op de achterkant van de jas geplaatst, zodat je ze veilig kunt bevestigen terwijl je onderweg bent.

 

Door al deze functies, zakken en andere kwaliteiten weet je zeker dat je zorgeloos kunt waden! Check deze super jas HIER.