Nooit meer zonder stroom – RebelCell met onmisbare tool voor tijdens het vissen

26/03/2020
Nooit meer zonder stroom – RebelCell met onmisbare tool voor tijdens het vissen

Als je op zoek bent naar een lichtgewicht lithium accu, dan ben je bij Rebelcell aan het juiste adres! Naast de bekende Outdoorboxen brengen ze nu iets nieuws op de markt: de Power Rebel. Wat deze powerbank zo bijzonder maakt lees je hieronder!

Energie nodig tijdens op of langs het water? Je telefoon bijna leeg, maar elk moment kan die knoert er op duiken… Of andere devices die je moet opladen tijdens een visdag. Je GoPro, een accu van je fotocamera of iets anders? Met de Power Rebel 26K zit je nooit meer om stroom verlegen.

Telefoon op 100% en volle bak Roofmeister af struinen natuurlijk 😛

Naast een overvloed aan power, namelijk 26800mAh, heeft deze powerbank een berg aan bijzondere features. Wat dacht je bijvoorbeeld van wireless charging? Leg je draadloos oplaadbare telefoon op de Power Rebel en voilà: je telefoon vult zichzelf met stroom!

Meerdere ingangen voor het opladen voor bijna alle denkbare apparatuur!

Ook zitten er maar liefst vier uitgangen op de Power Rebel, waaronder de standaard USB, USB-C en zelfs een Micro USB! On top of that laadt de Power Rebel zichzelf ook nog eens op via het geïntegreerde zonnepaneel. Perfect om nét dat beetje extra power on the go te genereren!

Kortom: deze krachtige powerbank is onmisbaar in de uitrusting van iedere karpervisser   Bekijk ‘m nu op onze website!

Afbeeldingsresultaat voor logo rebelcell