BTW vrije dagen bij Raven Hengelsport

07/06/2019
BTW vrije dagen bij Raven Hengelsport

Profiteer vanaf Hemelvaartsdag 12 dagen lang van een MEGA-actie bij Raven Hengelsport! Tijdens de BTW vrije dagen scoor je maar liefst 21% korting op bijna het gehele assortiment. 

Mei is immers de maand van het vakantiegeld, de zomer komt eraan en mag weer volop op roofvis gevist worden. Het moment dus om je uitrusting compleet te maken! Vanaf 30 mei ‘Hemelvaartsdag’ tot en met maandag 10 juni scoor je maar liefst (minimaal) 21% korting op vrijwel het gehele assortiment

De webshop is zéér compleet met alles voor de Roofmeister! Dus zet alvast jouw winkelmandje klaar met jouw baitcaster, fishfinder, bootstoel, bellyboat, spinhengel of één van de andere dingen op jouw wensenlijst!

Op Hemelvaartsdag en eerste pinksterdag loopt de actie wél online maar zijn de winkels gesloten. Op 2e Pinksterdag, zijn alle winkels open. De shops in Almelo, Lelystad, Steenwijk en Tilburg zijn open van 10:00 tot 16:00 uur. Kom gezellig langs in één van de shops of bestel heel eenvoudig online. Op de hoogte blijven van deze actie en meer van Raven Hengelsport? Volg ze op Instagram, YouTube en/of Facebook.